Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszem le vele, előbb utóbb elhagy?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok valakivel fél éve, de még nem feküdtem le vele. Azt mondják, elveszítem, ha nem teszem meg. Ez igaz?2014. jún. 11. 16:17
11/13 anonim válasza:
De a szexet neked is akarni kéne, bazzz..
12/13 anonim válasza:
Fél év az semmi. Szerintem ha az egyik fél szűz, 1 év is simán belefér. Ha a másik nem képes várni, mert a farka fontosabb, szopja le magát. Ha nem érzel még késztetést, ne csináld.
Egyébként ennek magától kellene mennie. Fel tud izgatni egyáltalán? Hol van az a pont, ahol meg szoktatok állni?
13/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy fel tud... De én akarok leállni mindig, mert egyszerűen nem akarom, nem tudom mit csináljak vele, hogy kielégüljön, vagy ilyesmi... Ezért hát inkább abbahagyja ő is, és csak kézzel csináltam neki, meg fordítva is.
2014. jún. 11. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!