Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy a vérzés előtti 1-2 napban fekszem le a barátommal, csökken a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
Persze gumival védekezünk, csak a lehető legbiztosabbra akarok menni.2013. aug. 6. 11:21
2/13 anonim válasza:
Akkor szedj fogamzás gátlót hiszen az sokkal biztosabb mint csak az ilyen feltételezésekre alapozni!
3/13 A kérdező kommentje:
A szüzességemet gumival tervezném elveszíteni, utána persze tabletta lenne.
2013. aug. 6. 11:25
4/13 anonim válasza:
Nyugodtan használjatok gumit,az biztonságos.Bármikor teherbe eshetsz,szóval anélkül ne próbálkozzatok.
5/13 A kérdező kommentje:
Anélkül eszembe se jutott, csak gondoltam a naptárral egy plusz biztonságot kaphatnék, csak hogy kicsit megnyugodhassak.
2013. aug. 6. 11:30
6/13 anonim válasza:
Kérj tanácsokat tapasztalt nőktől a környezetedben, mert ha nem tudsz valamit akkor utána már azt a kérdést írod majd ki ide, hogy "terhes lehetek". Sose csak a feltételezésekre alapozz, és idősebbek szavaira hallgass! Ne a szintén tapasztalatlan barátnők tanácsaira szerintem.
7/13 anonim válasza:
A gumi biztonságos.
Mivel a legnagyobb esély a teherbeesésre az ovuláció környékén van (kb 14. nap), ezért a menstruáció előtt kicsi az esély a terhességre. De mivel óvszert használtok mindegy is.
8/13 A kérdező kommentje:
6os: Mivel anyám tabunak tekinti a szexet, és nőgyógyászhoz nem most terveztem elmenni, gondoltam mkihasználom az oldal adta lehetőségeket, és kérdezek tapasztaltaktól...
2013. aug. 6. 11:37
9/13 anonim válasza:
#6 vagyok. A kérdésedet valóban jó, hogy feltetted ebből nincs baj, sőt! Csak fogadd is meg a jó tanácsokat!
10/13 anonim válasza:
Hát figyelj... Szerintem ne aggódd ennyire túl a dolgot. A gumi biztonságos, és bőven elég. Mindegy, hogy mikor csináljátok.
Ha rendszeres a ciklusod, akkor ki tudod számolni, hogy nagyjából a közepén (+- 1-2 nap) van tüszőrepedésed, az ezt megelőző és követő 3-3 nap mondjuk a legkritikusabb.
itt főleg olyan válaszokat fogsz kapni, hogy VIGYÁZZ MINDIG LEHETSZ TERHES! Persze ez igaz, de azért nem ugyan olyan esélyekkel.
De ha mindig védekeztek, akkor nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!