Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azzal, hogy a vérzés előtti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal, hogy a vérzés előtti 1-2 napban fekszem le a barátommal, csökken a teherbeesés esélye?

Figyelt kérdés
Persze gumival védekezünk, csak a lehető legbiztosabbra akarok menni.
2013. aug. 6. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért csökkenne?
2013. aug. 6. 11:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Akkor szedj fogamzás gátlót hiszen az sokkal biztosabb mint csak az ilyen feltételezésekre alapozni!
2013. aug. 6. 11:23
 3/13 A kérdező kommentje:
A szüzességemet gumival tervezném elveszíteni, utána persze tabletta lenne.
2013. aug. 6. 11:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használjatok gumit,az biztonságos.Bármikor teherbe eshetsz,szóval anélkül ne próbálkozzatok.
2013. aug. 6. 11:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Anélkül eszembe se jutott, csak gondoltam a naptárral egy plusz biztonságot kaphatnék, csak hogy kicsit megnyugodhassak.
2013. aug. 6. 11:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Kérj tanácsokat tapasztalt nőktől a környezetedben, mert ha nem tudsz valamit akkor utána már azt a kérdést írod majd ki ide, hogy "terhes lehetek". Sose csak a feltételezésekre alapozz, és idősebbek szavaira hallgass! Ne a szintén tapasztalatlan barátnők tanácsaira szerintem.
2013. aug. 6. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:

A gumi biztonságos.

Mivel a legnagyobb esély a teherbeesésre az ovuláció környékén van (kb 14. nap), ezért a menstruáció előtt kicsi az esély a terhességre. De mivel óvszert használtok mindegy is.

2013. aug. 6. 11:33
 8/13 A kérdező kommentje:
6os: Mivel anyám tabunak tekinti a szexet, és nőgyógyászhoz nem most terveztem elmenni, gondoltam mkihasználom az oldal adta lehetőségeket, és kérdezek tapasztaltaktól...
2013. aug. 6. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. A kérdésedet valóban jó, hogy feltetted ebből nincs baj, sőt! Csak fogadd is meg a jó tanácsokat!
2013. aug. 6. 11:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát figyelj... Szerintem ne aggódd ennyire túl a dolgot. A gumi biztonságos, és bőven elég. Mindegy, hogy mikor csináljátok.

Ha rendszeres a ciklusod, akkor ki tudod számolni, hogy nagyjából a közepén (+- 1-2 nap) van tüszőrepedésed, az ezt megelőző és követő 3-3 nap mondjuk a legkritikusabb.

itt főleg olyan válaszokat fogsz kapni, hogy VIGYÁZZ MINDIG LEHETSZ TERHES! Persze ez igaz, de azért nem ugyan olyan esélyekkel.

De ha mindig védekeztek, akkor nem lesz probléma.

2013. aug. 6. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!