Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy felnőtt férfi (31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy felnőtt férfi (31 éves múlt), akivel összejövő félben vagyunk, sokat beszél a kettőnk közötti szexről, csak azt akarja, vagy ez természetes?

Figyelt kérdés

Nem volt még köztünk semmi, de alakul. Nem csak erről beszélünk természetesen, mással kapcsolatban is szoktunk kettőnkről beszélni, hogy mennyi mindent tudnánk együtt csinálni, milyen jó lenne már összebújni, együtt lenni csak úgy, még ha nem is csinálunk semmit, hogy mennyire szeretne már velem lenni, megérinteni, érezni az illatom, össze-vissza puszilgatni, szeretgetni, nem tudna megunni, imádna velem foglalkozni, nagyon kívánja már a közelségem, ilyesmik. Szóval tud nagyon romantikus is lenni, kedves, aranyos, de alapvetően nem igen ilyen, nem szereti a túlzott szerelmességet és romantikát, nyáladzást, szóval nem tudom, hogy komolyan gondolja-e ezeket, vagy csak le akar venni a lábamról, hogy utána odaadjam magam. Ja, és ha szexre terelődik a téma, akkor is mindig ő hozza fel. Ez egy felnőtt pasinál teljesen természetes, vagy mindenképp azt jelenti, hogy csak le akar feküdni velem? Egyébként lassan 4 hónapja ismerkedünk, szerintetek várna ennyit, ha csak az kéne neki? Köszönöm!

24N

2014. jún. 11. 14:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, nincs semmi baj a szexkapcsolattal vagy egyéjszakással, sőt. A probléma itt inkább az, hogy én nem azt akarom tőle, egyáltalán nem. Én kapcsolatot szeretnék, nem csak ez a része érdekel belőle. Ha meg mégis belemennék a szexpartnerségbe vagy alkalmiba, akkor tudom, hogy sokkal rosszabbul érezném magam.
2014. jún. 11. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint, amelyik férfi tényleg komolyan érdeklődik egy nő iránt, az nem a szexről fog állandóan beszélni, sőt inkább kerüli a témát szóban, nehogy a lány azt higgye, hogy csak arra megy. Ha azt érzed túl sokat beszél erről, akkor biztosan jól érzed és úgy is van, ha neked ez kellemetlen, akkor ez van. Én nem vagyok ott veletek nem tudom hányszor és milyen formában említi, de ha valaki túl sokat beszél a szexről az mindig gyanús hidd el, még akkoris ha nagyon kellesz neki (ami nyilván természetes egy férfinél). Az sem baj ha sokat gondol rá, hogy milyen lenne veled, csak legalább ne mondja ki folyton, pláne hogy nem is vagytok még együtt igazán. Nekem volt olyan, hogy exem beismerte (mikor már jártunk), hogy olyan erotikus kisugárzásom volt, hogy nagyon kívánt állandóan, de meg nem említette volna az elején, mert félt, hogy elijeszt. Ez csak egy példa, de te tudod. 25/l
2014. jún. 11. 17:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát, kb olyan 3-4 naponta jön fel úgy konkrétan, akkor beszélünk róla pár mondatot, aztán megint másról. Nem mondom, hogy túl sok, mert lehetne sűrűbb is nyilván. Mikor még nagyon az elején voltunk, azt mondta "Baromi vonzó nő vagy. Már nem szexuálisan értem, persze úgy is. De rád nézek, és azt mondom, hogy basszus, ilyen a tökéletes barátnő. Okos vagy, kedves, bájos, aranyos, vicces, biztosan jó társaság. Veled szerintem még veszekedni sem lehet."

Szóval nem tudom... :/

2014. jún. 11. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát ez nekem már kicsit nyálas és csöpögős, amit leírtál most. Szóval kicsit ilyen bájgúnár kategóriába sorolnám ez alapján a pasit és nekem ez nem tetszene (persze minden lánynak tetszik, ha dícsérik, de ez kissé sok szerintem). Utolsó voltam
2014. jún. 11. 17:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, ez teljesen szokatlan tőle. Kora ellenére nagyon laza a srác, nem úgy él, mint egy harmincas: az öltözködése is fiatalos, laza és vagány, piercingjei és tetkói vannak, állandóan koncertekre jár a haverjaival, x-boxozik, a munkája is elég fiatalos és szabados(művészi terület), a barátnő szó nála nem létezik, csak a csajom, a kicsim, picim, drágám sem, csak a baby és a cicus. Meg is mondta, hogy ő nem szereti a nyálasságot, a nagy szerelmességet, enyelgést, szóval engem is meglepett. Kb. heti egyszer jön rá ez a romantikus hangulat, akkor mondd ilyeneket, amúgy meg inkább csipkelődően udvarolgat.

Épp ezért nem tudom eldönteni, hogy amikor romantikus, akkor azért olyan, mert tényleg úgy gondolja, és épp rájött, vagy csak azért, hogy az ujjai közé csavarjon és ne szűnjön meg az érdeklődésem....

Na mindegy, hamarosan visszamegyek, és akkor tudunk újra találkozni. Majd kiderül.

2014. jún. 11. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Húúúú hát ezek után egyre ellenszenvesebb...tipikus beképzelt macsónak tűnik, aki csak az eszét játssza. Azért remélem nincs igazam, de majd meglátod.
2014. jún. 11. 19:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Találkoztam már vele rengetegszer, beképzeltnek nem beképzelt, meg amúgy szimpatikus is, jól kijövünk, jó társaság.

Na de majd meglátjuk, ha visszamegyek, komolyabbra akarja már fordítani a dolgot, túllépni az ismerkedésen. Csak hogy ez alatt kapcsolatot vagy szexet ért-e... Na, mindegy, mást nem tudok tenni, várok, és majd kiderül. :)

2014. jún. 11. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!