Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye milyen gyönyörü?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye milyen gyönyörü?

Figyelt kérdés

Nagyon megfogott ez a csaj:/

[link]

2014. jún. 9. 23:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

Ja... egy irigy nö...

Nekem tetszik... ėn szememben álom nö...

2014. jún. 10. 11:46
 32/62 anonim ***** válasza:
Jaj ennyire korlátolt egyének, akik,ha valaki nem ért velük egyet az csak irigy lehet szerinte...
2014. jún. 10. 11:51
 33/62 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem értek egyet csak irigy lehetek. Ez most komoly? Nem akartam leszólni ezért direkt óvatosan fogalmaztam, de őszintén szólva egy ilyen bamba fejre irigy semmiképp nem vagyok max. a röhögőgörcs kap el.
2014. jún. 10. 11:58
 34/62 A kérdező kommentje:

Bamba?:o

Hát nėzd már milyen aranyos/cuki feje van.. kis szeretnivalo.

Amugy ö egy itteni felhasználo .

De ha ilyen nagyasszonyok vagytok,mutatsatok kėpet privibe... nyugi öszinte leszek

2014. jún. 10. 12:08
 35/62 anonim ***** válasza:

Bemutatkoztál már, nem hiszem, hogy őszinte lennél, egyszerűen nincsen hozzá intelligenciád. A legszebb lányt is lefujjognád, csak mert meg vagy sértődve, amiért nem jön be ő mindenkinek.

Irigyezel másokat, fiút-lányt egyaránt, meg ahogy megnyilvánulsz...

2014. jún. 10. 12:12
 36/62 A kérdező kommentje:

Az csak egy dolog... attol mėg öszinte vagyok... ha szebb vagy nála beismerem...tėnyleg.

Na mivan, nem bizol magadban?:)

2014. jún. 10. 12:17
 37/62 anonim ***** válasza:
Bízom magamban, de nem fogom magam mutogatni egy kisfiúnak, aki azt hiszi, hogy a "mi van nem bízol magadban" beszólással meghat, meg így visekedik előtte. sőt, amúgy sem, nem vagyok ovis, nincs erre szükségem. Alig bírom levakarni pasikat, ez nekem bőven elég. :))
2014. jún. 10. 12:24
 38/62 anonim ***** válasza:
Nem csunya, de nem is szep.
2014. jún. 10. 12:43
 39/62 A kérdező kommentje:
Gondolom csaj vagy!?
2014. jún. 10. 12:44
 40/62 anonim ***** válasza:
A szemei szépek de az orra meg a szája elég fura.
2014. jún. 10. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!