Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem .... fiu vagyok okos!
Nekem nagyon tetszik... nem ėrtelek...de csak játszátok a fejeteket szerintem .
Ja, szerinted :D
Láttál már élőbe nőt ?
#20 Igazad lehet.
Ez a kép ma (már tegnap) készült 17:28 perckor. És körbevágták.
2014.06.09. 17:28:25 - Év.hónap.nap. óra:perc:másodperc.
Ha fiú vagy, akkor kiről csináltad ezt a képet?
Szerintem is lány lehetsz, és te vagy a képen. A fiúk vannak olyan rutinosak, hogy nem tudtam volna megállapítani a kép készítésének idejét. A jobbkezes fényképezőgépet (Canon? Panasonic?) a bal kezedben tartottad.
Ha mégis fiú lennél, akkor ettől a lánytól kaptad a képet. Szerinted örülne, ha megtudná, hogy mit csináltál vele?
Mindettől függetlenül jól néz ki a csaj.
hogy nezted meg? ennyire nem vagyok zseni :D amugy a haja tetszik az ilyen fekete haj a gyengen az arca mar annyira nem
de osszessegeben szep
Ez ki a kulám? Szerintem ostoba feje van.
De cuki próbálkozás, hogy csináltál magadról egy képet, és azt feltöltötted véleményezni.
nem erdekel h o vagy, vagy fiu...
de kopj le rolam az ostobasagoddal.priviben is. nem kell neked kepet kuldenem.
eroszakos vagy es buta kepzeteid vannak, meg onbizalomhianyod. ha lany vagy, ha fiu. dolgozz ezen, mert igy hosszabb tavon senkid se lesz....rovid se biztos
Szerintem teljesen átlagos, a fej szerkezete meg kifejezetten előnytelen (orr, száj, állkapocs). Sminkel, és megfelelő készülődéssel ez bármelyik ilyen korú kb. azonos súlyú lányból kihozható.
Azt meg őszintén remélem, hogy nem lesz ilyen csajom, nő vagyok és legjobb tudomásom szerint heteró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!