Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen fiúkról?
Neked, mint emberi fajon kívül eső egyednek ez a véleményed saját magadról? Nem kicsit cseszhettek el téged a szüleid.
Ha már nem akarod efféle atrocitásoknak kitenni magad, akkor ne tégy fel ilyen kérdéseket. Köszönöm szépen az emberiség nevében is.
ma 15:30
Nem vagyok ideges :)
De most kicsit tényleg meglepődtem a kommenteken, mert az arcomba mindenki dicsér gratulál :) Az akcióról lemondok, de azért kedves vagy!
Hello!
Hat probalj meg nehany dolgon valtoztatni.
A szemoldok szedes oke,de csak ha nem nagyon vekony. Az se szep.
A szoli... haat csak ha nagyon keves (8perc nem keves-e nem szoliztam meg)
A fodrasz nem veszes
Az alapozo nem fontos CSAK akkor erdemes ha nagyon pattanasos az arcod de akkor is csak keveset amugy szerintem nem kell.
A szajfeny nem hulyeseg mivel tenyleg kifujja a szel kirepedezik stb... de hasznalhatnal szollozsirt.
A sapka... azon valtoztass mert az ugy nem jo:)
Amugy azert cikiznek ki mert mostansag ez a meno. Ezzel leszel inkabb atlagos. Probalj meg inkabb kicsit "egyszerubben" kinezni es a belsoddel torodj. Jo ha sportolsz az is inponalo szerintem csak a kuldet egyszerusitsd le. Nem baj ha apolod magad de ez amint olvastad is masoknak "buz1snak" hat stb... Azt hiszem mindent leirtam. Bocsi az ekezetekert csak telorol irtam :) Remelem segitettem:)
Amugy lany voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!