Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen fiúkról?
A leírásod alapján nem vagy túl szimpatikus. Pl,
-miért hetente járni fodrászhoz? Egyáltalán nő valamit annyi idő alatt?
- Én nem járok szoláriumba, sőt nem is tetszik a szolis bőr.
-a szeded a szemöldököd sztem jó dolog, inkább mint hogy össze legyen nőve vagy gusztustalanul vastag legyen, ha nem tul nőies szemöldököt csinálsz csak szépen megigazítod azzal szerintem nincs gond
-fiún alapozó? miért? én lány létemre nem használok... sokkal szebb egy természetes arc mint egy alapozott...
- szájfény?? ... na azt se használok, szerintem totál fölösleges dolog és nem is szép :D
Én nem mondtam, hogy az én virágszálam vagy, csak azt hogy virágszál vagy. :D Látom, a szemöldökszedés jobban megy, mint a szövegértelmezés.
És engem meg ne akarj fenyegetni, azt hiszem nem én ijednék meg tőled, ha szembejönnénk egymásnak az utcán. : )
Ami pedig az irigy kutyákat illeti, nem gondolom, hogy irigyek, meg azt se hogy kutyák, szerintem bármelyikük darabokra kapna téged egy pillanat alatt. :D
Szerintem sürgősen szállj magadba, mert a kérdésed leírásában is ott van hogy sokaknak nem vagy szimpatikus. Részben a megjelenésed miatt, de nagyobb részben a mentalitásod miatt.
ma 15:05
Nagyon sűrű a hajam, nem vágatom nagyon vékonyra így hamar megnő, és nem tetszik, meg meleg is van.
Alapozót az apróbb hibák elfedésére, a szájfényt pedig, mert szép a szám és jobban kiemeli, plusz nem is lesz száraz.
Ne adj a véleményünkre, nem érdekel :D Attól még egy hulladék maradsz.
Az pedig, hogy valakinek megvan a véleménye rólad, nem azt jelenti, hogy irigy rád. Ezt nagyon rosszul gondolod.. Ráadásul te kérted itt mindenkinek a véleményét, de ha számodra negatív, azaz te nem úgy gondolod, akkor mindjárt irigy kutyák. De okos vagy XD
Igen irigyek, mert ők gondolom rusnyák, vagy csak le se sz.rják a lányok.
Az meg nem vélemény, hogy b-zi vagyok!
Ha ilyen okos vagy, akkor tudnod kéne, hogy a melegek a saját nemükhöz vonzódnak, én meg ilyet nem írtam!
A helyes kifejezés talán a metroszexuális lenne (bár nem vagyok az, mert szoli 8 perc, fodrász fél óra, és a tükör előtt sem nagyon vagyok 15 percnél többet) amit egyik mélyen őszinte, és irigységtől mentes társad nem írt le. Csak ment a mocskolódás! Húzz a p1csába!
Jaj, ne idegeskedj már cica :D Hát te olyan szép vagy, a többi fiú pedig olyan csúnya, semmi ok az aggodalomra. :DD
Van amúgy protekcióm az avonnál, rokonaim folytán, megkérdezzem, hogy van-e akciós szájfény? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!