Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,185 cm-nél magasabb fiúkról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
túl magas,nem vonzó?2014. ápr. 16. 12:15
1/12 anonim válasza:
Nem a magasság alapján ítélek meg valakit.
2/12 anonim válasza:
félnek tőlük, ugyanakkor ha érzik a vonzalmat, akkor biztonságérzetet nyújt nekik.
fiú vagyok, de szerintem ki ennyit gondolhatnak :D
3/12 anonim válasza:
175 cm vagyok, úgyhogy nekem nem túl magas, szeretem a 2 m körüli fiúkat
6/12 Andi80018 válasza:
Ez ez jó hülye kérdés. :-)Azt, hogy kicsit feljebb kell emelnem a fejem, ha rájuk kell nézni, mint pl egy 175 cm-esnél.
Esetleg annyi, hogy akkor nem vonzó egy nagyon magas pali, ha 1 kiló mellette. De persze ez az alacsonyabbakra is igaz, szóval nem a magasság a lényeg.
7/12 kendrazoltan válasza:
A kérdés maga is hülye5ég...te is tudod, hogy nem túl magas és vonzó a lányoknak / nőknek...én 191cm vagyok és még SOHA nem voltam túl magas senkinek...aki azt mondja, hogy neki az túl magas, az max csak jófejkedni akar azokkal, akik alacsonynak találják magukat...ha pl 2m-t írtál volna, na az már lehet túl magas...185cm viszont nem, legfeljebb egy kerti törpének (<140cm), akiből már ez a magasság is erősíti a komplexust...és előre is bocsánat a nyers őszinteségért...
10/12 anonim válasza:
Szerintem az egész oldalin én viszem a pálmát 210 centivel:) Láttam már lányon hogy megijed tőlem, de jóval többen mindták hogy biztonságban érzik maguk mellettek, viszonylag jók a tapasztalataim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!