Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok olyan párokról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok olyan párokról, amelyikben a nő magasabb, mint a férfi?

Figyelt kérdés
Én magasabb vagyok vagyok barátomtól kb. 5 cm-rel, bár engem nem zavar.. de, néha belegondolok jó lenne ha fordítva lenne... :D <3
2013. ápr. 29. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az,hogy nem az én dolgom.Gondolom nem véletlenül vannak együtt.Ergo őket nem zavarja ez a különbség.
2013. ápr. 29. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen,én a párommal kb ugyanakkorák vagyunk,de engem néha ez is zavar :/ nem vehetek fel magas sarkút :(
2013. ápr. 29. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem idétlenül néz ki, ha a lány magasabb, de ez az én véleményem. Én nem járnék olyan lánnyal, aki magasabb nálam, volt egy barátnőm aki csak 3 centivel volt alacsonyabb, de már az is zavaró volt, nem tudott magassarkú cipőt venni, máskülönben nagyobb lett volna nálam. Nekem a 10-15 centi különbség jó az én javamra, ha nagyon alacsony a lány, nekem az se jó...
2013. ápr. 29. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Semmit.

Max annyit,hogy végre valakik nem annyira korlátoltak,hogy emiatt ne jönnének össze.

5/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy végre egy nem felszínes nő.
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi jól megvagyunk ennek ellenére, barátom szereti, hogy magasabb vagyok.. :D és néha ha úgy van, egy lépcsőfokkal feljebb áll meg, mint én, és jót nevetünk rajta.. :P
2013. ápr. 29. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Édesapám is alacsonyabb anyukámnál, 4cm-rel :)
2013. ápr. 29. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi egyforma magasak vagyunk, és mivel a cipőimnek általában van egy pici sarka, így az esetek nagy részében én vagyok a magasabb. Engem egyáltalán nem zavar...:) Imádom a barátom, ha magas lenne, már nem is lenne ugyanolyan.:)
2013. ápr. 29. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is magasabb vagyok a barátomnál.. ha magassarkút veszek az érdekes..de minket nem zavar.. más véleménye meg nem érdekel.. :)
2013. ápr. 29. 16:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :D :D
2013. máj. 5. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!