Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok, mi a hobbitok, érdeklődési körötök?
Hobbi: Kondi
Érdeklődés: Lányok:D
Úgy vélem, hogy világnak hamarosan vége lesz valamilyen módon, ezért felhalmozom magamban és körülöttem azt a tudásanyagot ami segíthet túlélni. Ez egy nagyon sokféle tudást követel meg, a gyógyászattól a mezőgazdaságon át a haditechnikáig.
pl a növénytani ismereteim alapján (amik folyamatosan bővülnek) el tudom magam látni az alapvető élelmiszercikkekkel, mérgeket tudok kikeverni ami a vérbe jutva akár fél perc alatt hat is, de hosszabb távú mérgeket is, a különböző növények gyógyhatásait is ismerem, tudom hol nőnek és mikor.
A növénytermesztés technológiákat is ismerem és alapszintű felszereléssel is el tudom végezni szintén az állattartással és nemesítéssel is. Meg a feldolgozás és tartósítás...
A hadászat is fontos mert ha nem tudom magam és az értékeim megvédeni akkor minden mindegy. Taktika, pszichológiai hadviselés, közelharc, rejtőzködés, fegyverzettan, robbanószerek ismerete és előállítása...
És ami a legnehezebb, hogy mindezt titokban tartsam, mert a társadalom nem szereti a hozzám hasonló "fura" alakokat.
Imádom a verseket, tájfotózás, tájfestést, sportokat, táncokat. - Nem tudom ez mennyire különleges, de más nem jutott eszembe :)
20/L
Szeretem elképzelni, hogy egy másik ember vagyok, és aszerint viselkedni, amikor egyedül vagyok. Ne nézz hülyének, csak néha jó kiszakadni a megszokottból.
14/l
-Rajzolok.. meztelen embereket (többségben)
-Kémia és pszichológia függô vagyok
-menni, mindegy hova, csak nem tudok egy helyben maradni
-mások önbizalmának növelése, nyitottabbá tenni az embereket, segíteni rajtuk
-+ gyakorikérdesek függôség?
(-amúgy imádom a rockot
-és a görkorizást)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!