Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam valamit?
Az egyik fiú barátom nagyon tetszik, és kezdem azt érezni, hogy én is neki. Pénteken beszélnem kellett vele iskolaidőben (pontosabban tanítási óra közben... Oops!...), és mikor ki akartam kérni a tanártól őt, mielőtt beleegyezett volna, a fiú már mellettem állt arra várva, hogy menyjünk már... aztán a folyosón miközben beszéltem vele, vagy háromszor mondta azt, hogy egyik szombaton eljön engem meglátogatni (erről annyit, hogy ő városi, én falusi vagyok). aztán egész idő alatt szórakoztatott, mosolygott rám, végig beszéltetett. Aztán a másik órán (Khöömmm) már nem voltunk egyedül, hanem az egyik baráttnőm-aki mellékesen a fiú osztálytársa és rokona is egyben- is csatlakozott, fogalmam sincs, hogy miért. Viszont egés végig láttam a fiún, hogy nagyon zavarba van. Aztán Szombaton a barátnőmmel beszélgettem, amikor is pont hívta telefonon a fiú. Hallottam, hogy nagyából miről beszélnek, és szóba került az is, hogy ott vagyok én is. Aztán olyan huncutan mondta, hogy üdvözöl, és azt, hogy reméli, hogy sikerült jól megcsinálnom a feladatot, amiért ki kellett kérnem. Amúgy mmeg álltalában keresi a társaságomat, segít, megvigasztal, védelmez... szerintetek akkor tetszem neki?
én 13/L, a fiú holnap lesz 15 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!