Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
A nevemben s betű helyett sz - t mond , azt mondta szép a nevem , egyik órán elkezdte csikizni vagyis így birizgálni a combom és aztán arra hivatkozott hogy csak megmutatta hogy hogy csinálja valaki más csak az a másik ember jobban csinálja , egyszer mondtam neki hogy majd fel fogja tudni mondani a dalokat és akkor mondta hogy én olyan szépeket mondok és akkor ott álltunk egymással szemben és egymás szemébe néztünk kb. fél percig ( ez az ebédlőben volt sorban állás közben) ,amúgy ha mondni akarok neki valamit és épp az egyik osztálytársam is akkor ő mindig mondja hogy figyeljenek rám vagy ő legalábbis egyből figyel. Ezeken kivül ha hozzám beszél mindíg a szemembe néz és van hogy a száját harapdálja vagy mosolyog. Sokszor szokta a hajamat is tekergetni. Amúgy nagyon jó barátok vagyunk már rég óta. 14/L2014. jún. 6. 17:15
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi azt elfelejtettem írni hogy én elmondtam neki hogy tetszik nekem és ő azt mondta hogy cuki vagyok de ő nem akar járni senkivel ez kb. fél éve volt
2014. jún. 6. 17:21
3/5 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki,de ezt az én legjobb fiú barátom is csinálja velem meg puszilgat meg minden,de nem szerelmes belém(nem mondta)......
Am meg szerintem,ha még tetszik kérdezd meg tőle,h jártok vagy most mi van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!