Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez valamit irántam? (folyt. Lent)
Sziasztok!
Megpróbálom röviden megfogalmazni. Szóval, tavaly nyáron beszélgettem egy sráccal Facebook-on, aki a szomszéd faluban él (6 km). Novemberbe átmentem bulizni, felismert, elhívott táncolni, beszélgettünk. Ez 3 bulin keresztül így ment, a 3.-on megcsókolt, utána még facebookon-on írta, hogy tetszek neki, sőt szeret, aztán mikor megszerettem hirtelen lerázott. Padlón voltam, ő volt az első srác, akibe tényleg beleszerettem. Márciusba ismét átmentem bulizni, részeg volt és állandóan követett, megölelt, azt mondta soha nem enged el és, hogy még mindig engem szeret, másnap pedig azt írta hogy ,,szeretlek, de nekem xy (egy másik csaj) kell". Tudomásomra jutott az is, hogy fogadást kötött egy haverjával, ami arról szólt, hogy amelyikük fel tud szedni, annak a másik vesz egy üveg whiskeyt. Ez nagyon rosszul esett, és soha nem éreztem magam még ennyire megalázva, persze a srác tagad mindent. Szerintetek csak szórakozik velem? Ezektől függetlenül még mindig szeretem, és amikor már majdnem elfelejtem mindig felbukkan. 16L
Engedd el, mert csak szenvedni fogsz.
Ez ismerős " és amikor már majdnem elfelejtem mindig felbukkan.".. hááát.. azért van h szenvedj. Légy erős, tarts ki, és túl leszel rajta. Ne ess vissza, nem szeret, csak játszik veled :(
Kitartás kiscsaj ;) Menni fog. :)
(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!