Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tervere nyárra, és aki egyedül van?
Ha lesz alkalmam akkor hétvégente eljárok bulizni és ahogy alakul.
Nem sok reményt fűzök hozzá hogy összejövök valakivel.
Hát, a szokásos.
Csaj éppen nincs, haverokkal focizunk/iszunk/állatkodunk. Üresjárati időben, mint például délelőtt (és adott esetben este is, ha nincs ötletünk, mit csináljunk) olvasok, filmet nézek, alszok, vagy a faterommal melózok a kertben.
Valószínűleg egész nyáron énekelni és olvasni fogok, táborokba járni, pihenni, nyaralni. Párkapcsolat nincs betervezve.:D
Inkább téli vagyok, mint nyári, nem szeretem a meleget, a világosságot, néhány helyre elmegyek, de nem túl intenzíven fogom élvezni a szünetet.:/
A lusta p8csámat eltolom dolgozni, a nyár első felébe. Utána meg megcélzóm a jogosítványt, ami már 2 éve tervbe van, csak bizonyos okok miatt, tavalyelőtt nem kezdhettem el. :D
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!