Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tényleg lúzernak tartjatok azokat a fiúkat akik sokat vannak egyedül?
Tehát ha például egy fiú a suliban egyedül ül egy padon,buliban egyedül ül és kortyolgat valami italt stb.
Én ilyen vagyok és nem azért mert valami defektem van csak ilyen az alaptermészetem.Csendes,"magányos farkas." Egyáltalán nem érzem így rosszul magam,vannak barátaim,viszonylag jól is nézek ki.
Csak úgy vettem észre hogy s lányok ebből rögtön arra asszociálnak hogy "ez senkihez nem mer odamenni,nincsenek haverjai,lúzer".
Miért ilyen elítélőek?
18/F
Tudom hogy nem vagyok,az önbizalmammal sincs gond :)
Csak érdekel mit gondolnak erről a jányok
Nekem nagyon sok ilyen barátom van, a legszimpatikusabbak és a legegyenesebbek ráadásul nem felszínesek! Ők is humorosak, csak talán nehezebben nyílnak meg, de nagyon jó megfigyelők és átlátják a dolgokat, komolyan mondom szerintem a legjobb barátok :)
18/l
Én is ilyenkor figyelem az embereket.
Érdekelnek.
Rengeteg dolgot megtudok így amit más nem.
Én is ilyen srác vagyok és ahogy elnéztem elég furán néznek rám sokszor ez miatt,és sokan ezért is inkább elkerülnek és nem nagyon akarnak beszélgetni velem,pedig sokkal jobban tudnának mint másokkal,csak hát ilyen felszínes világban élünk... és ez az egyetemen megy így,tehát ahol elvileg értelmesebb embereknek kellene lennie...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!