Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fog reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy fog reagálni rá? Föleg lányok

Figyelt kérdés

Kb 1,5 ėve szakitottam a barátnömmel...

Olyan fura volt az egėsz.

Rájöttem idövel, hogy csunya...sirva könyörgött nekem, hogy probáljuk ujra... ės a legrosszabb a dologban,hogy nem tudja miėrt hagytam el.Nem mondhattam azt "figyelj rájöttem hogy csunya vagy"

Hazudni sem akartam.

Tegnap nėztem facėn... uristen... nagyon szėp lett.Ės most megint azt ėrzem,hogy nekem ö kell .

Arra gondoltam,hogy beszėlek vele?

Szerinted,hogy fog rá reagálni? Föleg lányok vėlemėnye ėrdekelne.

Köszönöm.

2014. jún. 8. 02:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Már beszėltünk...Most jöttem rá, hogy valojában mit tettem vele....ahogy mondtam neki, hogy mit ėrzek ės hogy ujra szeretnėm kezdeni,elkezdett sirni, de közeben mosolygott is...szorosan magamhoz öleltem ės együtt sirtunk.Az anyja vėgignėzett minket...nem tudtuk,hogy figyel:)

Nagyon meglepödtem az anyján... behivott minket, hogy beszėljül meg benn. Elmondta, hogy miken ment keresztül.

Nem kellet magyarázkodnom, hogy miėrt szakitottam vele, azt hiszi,hogy a barátnöje miatt... de jobb ez igy.

Hát össze mėg nem jöttünk,azt mondta adjak neki egy kis idött... mintha most lennėnk az elejėn... randizgassunk stb...ės igy nyerjem el a bizalmát....szėp lassan.

Azota tėnyleg nem volt senkije... de hivö lett, ez pedig nagyon nem tetszik nekem...de majd ezt kėsöbb megbeszėlem vele.

A lány ės sem vagyunk hülyėk..Nem csak azėrt szeretnėm ujrakezdeni, mert szėp lett... (gyönyörü ės sportol is:)

Jobban belegondoltam ės rájöttem, hogy nekem ö kell... azota nem volt senkije... nem ribi,de mėgis gyönyörü... meg kell az ilyet becsülni!

Ö pedig imád engem, velem boldog... akkor miėrt ne.

Mėgis csak sikerült:)

2014. jún. 8. 11:59
 22/28 anonim ***** válasza:
És becsülöd annyira, hogy elmondd neki, miért dobtad ki anno? És ha nem látsz képeket róla, akkor eszedbe sem jut megkeresni? Mert ha ezeket nem teszed meg, ugyanúgy hazugság lesz a kapcsolat, és gyanítom, hogy előbb-utóbb megint meg fogod bántani. Ahhoz pedig semmi közöd, hogy vallásos-e vagy sem, nincs jogod ítélkezni, vagy beleugatni.
2014. jún. 8. 12:59
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát, te egy rhadt szemét f_sz vagy.

Erre az az ostoba tyúk is rá fog majd jönni, miután kap tőled még egy vagy két marha nagy pofont. Merthogy a nyakamat merném rátenni, hogy fog még tőled pofont kapni...

2014. jún. 8. 13:42
 24/28 anonim ***** válasza:
fújj de hányadék vagy. hogy nem sül le a bőr a képedről?: "együtt sírtunk"...pff. elborzadok, hogy ilyen "emberek" léteznek. szegény csaj meg visszafogadott...na mindegy, lehet neki se elég egy pofon, sorban áll a másodikért. ásd el magad.
2014. jún. 8. 13:54
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha a lánynak van egy kis esze, akkor ugyan úgy nem fog magyarázkodni, hogy miért NEM KELLESZ MÁR NEKI! :)

Nagyon remélem, hogy boldog párkapcsolatban él! Ha nem akkor én lennék boldog, ha 3 nap múlva a barátoddal jönne össze.

További szép napot! :)

2014. jún. 8. 16:57
 26/28 A kérdező kommentje:

Tėnyleg nem volt azota pasija...vàrt rám másfėl ėvet... nem fėlek attol, hogy ö valaha is megfog csalni.

Öszintėn mondom azt, hogy nekem ö kell... nem fog bennem soha többė csalodni.Szeressük egymást nagyon... ez miėrt baj? Irigy vagy a boldogságunkra?

2014. jún. 8. 19:37
 27/28 anonim ***** válasza:

"Szeressük egymást nagyon... ez miėrt baj? Irigy vagy a boldogságunkra?"

Azért mert nálad (mindenki) jobbat érdemel.

(21/F)

2014. jún. 8. 19:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Ohh, te ostoba. Jézusom, ilyen nincs...
2014. jún. 8. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!