Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fog reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy fog reagálni rá? Föleg lányok

Figyelt kérdés

Kb 1,5 ėve szakitottam a barátnömmel...

Olyan fura volt az egėsz.

Rájöttem idövel, hogy csunya...sirva könyörgött nekem, hogy probáljuk ujra... ės a legrosszabb a dologban,hogy nem tudja miėrt hagytam el.Nem mondhattam azt "figyelj rájöttem hogy csunya vagy"

Hazudni sem akartam.

Tegnap nėztem facėn... uristen... nagyon szėp lett.Ės most megint azt ėrzem,hogy nekem ö kell .

Arra gondoltam,hogy beszėlek vele?

Szerinted,hogy fog rá reagálni? Föleg lányok vėlemėnye ėrdekelne.

Köszönöm.

2014. jún. 8. 02:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy kis esze annak a lànynak akkor nem foglalkozik veled újra akkor sem ha nem tudja miért szakítottàl vele, egy ilyen kapcsolatba meg belemenni hülyeség most komolyan ennyit szàmít egy szex h neki meg utàna szar legyen
2014. jún. 8. 03:11
 12/28 anonim ***** válasza:
egyébként meg az hogy facebookon a képei alapján "szép lett", lehet hogy csak jobb képeket csinál magáról....
2014. jún. 8. 03:18
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Haver... te jobban megérdemelnéd a nevem. Ha elmondod neki a teljes sztorit, akkor kezet csókolok neked. Az előbb olvastam itt, hogy is kell azt.

Nem lehetsz ennyire szerencsétlen, de komolyan. Hagyd szegény csajt, jobbat érdemel nálad, mert te csak mutogatni akarod, ahogy elnézem...

2014. jún. 8. 04:14
 14/28 A kérdező kommentje:

Jol van, köcsög vagyok... ezt már megtárgyaltuk.De inkább csak voltam.

A növėrem barátnöje az ö növėrėnek... azt mondta,hogy azota se volt senkije... depresszios, meg hivö lett,vagy mi a tököm.

Ėn voltam neki az elsö.

Egy esėlyt mindenki megėrdemel.Megigėrem neki, hogy soha nem fogom elhagyni...

Várom, hogy fent legyen facėn:)

De persze nem ott közlöm vele a hirt:)

2014. jún. 8. 05:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

nem csak voltál :D

az akkor lenne, ha nem amiatt akarnál vele lenni most, hogy "kiszépült", hanem rájöttél volna, hogy nem ez fontos :D

szóval nem is köcsög vagy, hanem egy szánalmas, felszínes, ostoba senki, megnyugtatlak :)

2014. jún. 8. 05:53
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Huuuuuuu b+ az se rossz...

azert akarsz megszerezni valakit, mert jol nez ki? Elotte meg otthagytad, mert ronda? Wat? Nem is szereted, megsugom. De felrugnam az ilyeneket-.-" hogy lehetsz ilyen??? O egy ember, nem egy targy, amivel jatszani lehet. Erzesei vannak te IQ huszar! Remelem engem nem azert tart a baratom mert ma szep vagyok...

2014. jún. 8. 07:31
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy, épp eleget ártottál neki eddig is. Nálad sokkal értelmesebb embert érdemel, remélem sikerül magára találnia, és elküld a halál faszára, ha bepróbálkozol nála.
2014. jún. 8. 08:10
 18/28 anonim ***** válasza:

Egy esélyt valóban mindenki megérdemel. De Te akkor játszottad ki az első kártyát mikor elhagytad. Szóval ez már a második lenne...

Ha igazán úgy érzed megváltoztál, akkor hagyd békén és hagyd hogy tovább lépjen anélkül, hogy újra megbántanád. A kamaszok nagyon sebezhetőek, egyszer már végig nézhette, ahogy összejössz egy állítólagos barátnőjével (aki nyilván nem lehetett igaz barát), ha megint átgázolsz rajta lehet, hogy egy életre tönkre teszed a kapcsolatokhoz való hozzáállását.

Engedd el, és keress magadnak egy másik lányt.

26N

2014. jún. 8. 08:12
 19/28 anonim válasza:
Uristen..te nem vagy normális.. "régen csúnya volt ezért szakítottam vele,de most láttam róla egy képet(!!!!) amin szép ezért könyörgök neki,hogy fogadjon vissza és megmondom neki ,hogy soha nem hagyom el! " szerinted ez normális?? remélem soha a büdös életben nem találkozok még egy olyan emberrel(ha lehet ezt mondani..) mint te..ha van egy kis esze a lánynak még szóba állni se fog veled. megbántottad összejöttél a barátnőjével! most meg ráírsz fb-n ,hogy : "bocsi mégis tetszel.járunk újra? " erre már nincsenek szavak. de szegény lányt HAGYD BÉKÉN! ha meg azt azt mondja ,hogy járjatok újra akkor egyforma szinten van az intelligenciátok.. kérlek ezen gondolkozz el..másnak is vannak érzései..
2014. jún. 8. 09:03
 20/28 anonim ***** válasza:
Hülye f_sz. Hagyd békén azt a csajt, mert lesz, aki el fogja törni a sz.ros kezeidet!
2014. jún. 8. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!