Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy fog reagálni rá? Föleg lányok
Kb 1,5 ėve szakitottam a barátnömmel...
Olyan fura volt az egėsz.
Rájöttem idövel, hogy csunya...sirva könyörgött nekem, hogy probáljuk ujra... ės a legrosszabb a dologban,hogy nem tudja miėrt hagytam el.Nem mondhattam azt "figyelj rájöttem hogy csunya vagy"
Hazudni sem akartam.
Tegnap nėztem facėn... uristen... nagyon szėp lett.Ės most megint azt ėrzem,hogy nekem ö kell .
Arra gondoltam,hogy beszėlek vele?
Szerinted,hogy fog rá reagálni? Föleg lányok vėlemėnye ėrdekelne.
Köszönöm.
Haver... te jobban megérdemelnéd a nevem. Ha elmondod neki a teljes sztorit, akkor kezet csókolok neked. Az előbb olvastam itt, hogy is kell azt.
Nem lehetsz ennyire szerencsétlen, de komolyan. Hagyd szegény csajt, jobbat érdemel nálad, mert te csak mutogatni akarod, ahogy elnézem...
Jol van, köcsög vagyok... ezt már megtárgyaltuk.De inkább csak voltam.
A növėrem barátnöje az ö növėrėnek... azt mondta,hogy azota se volt senkije... depresszios, meg hivö lett,vagy mi a tököm.
Ėn voltam neki az elsö.
Egy esėlyt mindenki megėrdemel.Megigėrem neki, hogy soha nem fogom elhagyni...
Várom, hogy fent legyen facėn:)
De persze nem ott közlöm vele a hirt:)
nem csak voltál :D
az akkor lenne, ha nem amiatt akarnál vele lenni most, hogy "kiszépült", hanem rájöttél volna, hogy nem ez fontos :D
szóval nem is köcsög vagy, hanem egy szánalmas, felszínes, ostoba senki, megnyugtatlak :)
Huuuuuuu b+ az se rossz...
azert akarsz megszerezni valakit, mert jol nez ki? Elotte meg otthagytad, mert ronda? Wat? Nem is szereted, megsugom. De felrugnam az ilyeneket-.-" hogy lehetsz ilyen??? O egy ember, nem egy targy, amivel jatszani lehet. Erzesei vannak te IQ huszar! Remelem engem nem azert tart a baratom mert ma szep vagyok...
Egy esélyt valóban mindenki megérdemel. De Te akkor játszottad ki az első kártyát mikor elhagytad. Szóval ez már a második lenne...
Ha igazán úgy érzed megváltoztál, akkor hagyd békén és hagyd hogy tovább lépjen anélkül, hogy újra megbántanád. A kamaszok nagyon sebezhetőek, egyszer már végig nézhette, ahogy összejössz egy állítólagos barátnőjével (aki nyilván nem lehetett igaz barát), ha megint átgázolsz rajta lehet, hogy egy életre tönkre teszed a kapcsolatokhoz való hozzáállását.
Engedd el, és keress magadnak egy másik lányt.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!