Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik elegáns,jómódú,jó kocsival rendelkező úgymond menő srácok?
2010. jan. 1. 21:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a felesleges menősködés nem hogy nem előnyös, hanem azonnal hátra arc, és futólépésben menekülés.
2010. jan. 1. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:

nemkell elrejtened a kocsidat meg a jómódodat, csak annyi a lényeg h ne vágj fel ezzel. ne szállj el magadtól, és sohasem a kocsiddal, vagy a pénzeddel próbálj hódítani, hanem a személyiségeddel. és a személyiséged lehetőleg ne egy beképzelt macsó legyen.

a bárban kirakom a slusszkulcsom és a legdrágább cigit szívom ez inkább viccesnek hat, mint jónak.

nemkell olyan ruhákat hordani amiről fél méteres betűkkel üvölt h márkás. légy ember, légy természetes, és minden jó lesz. de semmiképpen se játszd meg magad és semmiképp se vágj fel a pénzeddel.

2010. jan. 2. 01:42
 13/20 anonim válasza:

Nem tom. Nekem nem ez jelenti a menőt :D

Sorry

2010. jan. 2. 02:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő válaszaikat!!
2010. jan. 3. 16:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem!Még akkor sem ha lenne közös érdeklődési körünk.Én nem származom gazdag családból, sokat dolgozom azért hogy élni tudjak.Előbb utóbb csak vita lenne belőle, mivel nem szeretem eltartatni magam,szeretek mindenért megdolgozni.Ez vitát szülne.
2010. jan. 4. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:
11%
Ha adott két egyformán jó pasi (feltételezzük, hogy mindkettő normális, tisztességes és rendes, és megfelel a többi kritériumnak(kinek mi)), és az egyik gazdag is, akkor nyilván azt választom, de semmiképp sem befolyásol, ha segg akkor az, ha nem nem. Kár, hogy nem minden nap jönnek szembe jómódú, elegáns, jó kocsival rendelkező srácok.
2010. jan. 4. 19:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Felvehetjük Tisztelt Hölgyem a kapcsolatot:)!!
2010. jan. 4. 19:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Én próbáltam csak úgy kíváncsiságból ezt a gazdag gyerek vagyok figurát, de nem jött be a csajoknak.

Mai lányok csak arcra mennek ápolt legyen, vagy valami hülye stílus amit ők is kedvelnek pl. emo a belső nem nagyon számít így spontán ismerkedésnél.

2010. jan. 4. 20:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Baj,de nagy hogy ezt szeretik:)
2010. jan. 4. 20:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha beengedem őket a kertkapun.
2010. jan. 4. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!