Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik elegáns,jómódú,jó kocsival rendelkező úgymond menő srácok?
2010. jan. 1. 21:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
ez nem hat meg. a belsőtől függ minden. ha azt látom h ezzel villog, így szedi fel az összes csaját, lenézi a kevésbé gazdagabbakat, és az életben nem is vesz észre más szép dolgokat, akk legszívesebben leköpném.
2010. jan. 1. 21:26
 2/20 anonim válasza:
58%
Hát hogyha jófej, szimpatikus, és van közös érdeklődési körötök, akkor miért ne? :) egyébként nekem a laza srácok jönnek be, akik nem egy úri nőt keresnek maguk mellé és nem akarnak hercegnőt faragni belőlem :)
2010. jan. 1. 21:29
 3/20 anonim ***** válasza:
60%

teljesen egyetértek az elöttem szólóval

Nala

2010. jan. 1. 21:29
 4/20 anonim ***** válasza:
ez csak duma!
2010. jan. 1. 21:30
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem ettől fog bejöni nekem.

Ha van benne valami, ami megfog, ha kedves, jópofa, sokszor megnevettet, akkor lehetne esélye. De ha egy tapló, aki azzal "menőzik", hogy neki milye van meg milyen menő... Hát akkor nem.

Inkább legyen trabantja és egy egy szobás lakása, de emberileg oké legyen, mintsem kacsalábon forgó ház tulajdonosa, de emberileg nulla.

2010. jan. 1. 21:31
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért kérdem Tisztelt Hölgyeim hogy mit mutassak magamból kérem:):)?!
2010. jan. 1. 21:35
 7/20 lacikaaaaa ***** válasza:
74%

Köszönöm az utolsó válaszolónak amiket írt :D. És hogy kevés olyan felfogású ember van aki olyan mint ő.

(egy nem a kérdés szerinti fiú) 18/F.

2010. jan. 1. 21:36
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha ezekkel a dolgokkal villog akkor nem. De ha ezek csak úgy megvannak és mellett szerény, udvarias és tudja mi a célja az életben akkor bejön. Ja és elfogadja, hogy nem egy cicababa kinézetű vagyok. Szerencsére megtaláltam az én hercegem aki hasonló pasi mint amit itt elírtál.DE szerencsére ő nem ezt tartja a legnagyobb dolognak.
2010. jan. 1. 21:38
 9/20 anonim ***** válasza:
legyél poénos, visszafogott, ne utalgass rá folyton h mekkora jó arc vagy, ne untasd fölényeskedő sztorikkal. ha ilyen lennél, semmi esélyed az okos nőknél, és a buta is csak azért menne el veled, mert milyen menő h ilyen pasija van, csak az alacsony iq-jától nem esik le neki, hogy az ilyen gazdag dumával őt is lenézi a pasas (persze ha nem egy elkényesztetett kiskirálylányról van szó.)
2010. jan. 1. 21:39
 10/20 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék én nem akarok ezzel "menősködni"de megtehetném hogy ilyen legyek és nem tudom hogy a hölgyeknél ez előnyös -e.

Köszönöm Szépen a válaszokat.Aki ír még azt megköszönöm!

2010. jan. 1. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!