Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tökéletes félétől tartanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tökéletes félétől tartanak a lányok?

Figyelt kérdés

Nem akarok nagyképűnek tűnni, de én majdnem az vagyok, és mégsem akar velem senki járni, csak barátságot.

magas vagyok, humoros, kedves, szerény, érzelmes, nyugodt, tudok nagyon szeretni, ugyanakkor tudok magabiztos és határozott is lenni ha kell, őszinte vagyok. Kicsit hülyegyerek vagyok, de tudok komoly is lenni. Empatikus vagyok, tehát átérzem a másik helyzetét, és gondolatait.

Kicsit érdekes, de rosszat nem tudok mondani magamról, max annyi, hogy kaja terén válogatós vagyok :D

Eddig csak engem szedtek fel, összesen 5 lány eddig, én nem vagyok az a casanova gyerek, és tudom hogy ez nem feltétlen hátrány. Alapjáraton nekem minden 3. lány tetszik, de úgy különösebben mást nem érzek.

2014. jún. 7. 16:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A pasim tökéletes és egy percig nem tartottam tőle. Mondjuk te távol állsz a tökéletestől.
2014. jún. 7. 19:11
 22/25 anonim ***** válasza:

Az első fele jó :) De pár rossz tulajdonságot is fel kéne tudni sorolni... Én is reálisan látoma világot, talán kicsit egoista, de van önértékelésem. Ez mindenképpen hátrány egy normális lánynak, mindenkinek kell legyen pár hibája, jobb esetben fel is ismeri őket. (L)

Talán a külsőddel lehet még baj. Amúgy hány éves vagy?

2014. jún. 7. 19:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem túl szerény vagy, és ezért nem tetszel nekik:/
2014. jún. 7. 20:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Én szeretem a tökéleteset:D:D:D
2014. jún. 7. 20:52
 25/25 anonim válasza:
van, akinek nem egy LÁNY a végzete
2014. jún. 13. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!