Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes félétől tartanak a lányok?
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de én majdnem az vagyok, és mégsem akar velem senki járni, csak barátságot.
magas vagyok, humoros, kedves, szerény, érzelmes, nyugodt, tudok nagyon szeretni, ugyanakkor tudok magabiztos és határozott is lenni ha kell, őszinte vagyok. Kicsit hülyegyerek vagyok, de tudok komoly is lenni. Empatikus vagyok, tehát átérzem a másik helyzetét, és gondolatait.
Kicsit érdekes, de rosszat nem tudok mondani magamról, max annyi, hogy kaja terén válogatós vagyok :D
Eddig csak engem szedtek fel, összesen 5 lány eddig, én nem vagyok az a casanova gyerek, és tudom hogy ez nem feltétlen hátrány. Alapjáraton nekem minden 3. lány tetszik, de úgy különösebben mást nem érzek.
#6:
ilyenekre gondoltam már én is...
Pedig igazából nekem az ideálom egy teljesen átlagos lány, aki minden téren átlagos. Annyi hogy ne legyen 200kg, meg arcra kinézzen valahogy.
Ahogy egy idézet mondja: "Téged kerestelek, és Magamat találtam meg" Belsőleg általában hasonló kvalitású, és jellemű lányok jönnek be mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!