Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes félétől tartanak a lányok?
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de én majdnem az vagyok, és mégsem akar velem senki járni, csak barátságot.
magas vagyok, humoros, kedves, szerény, érzelmes, nyugodt, tudok nagyon szeretni, ugyanakkor tudok magabiztos és határozott is lenni ha kell, őszinte vagyok. Kicsit hülyegyerek vagyok, de tudok komoly is lenni. Empatikus vagyok, tehát átérzem a másik helyzetét, és gondolatait.
Kicsit érdekes, de rosszat nem tudok mondani magamról, max annyi, hogy kaja terén válogatós vagyok :D
Eddig csak engem szedtek fel, összesen 5 lány eddig, én nem vagyok az a casanova gyerek, és tudom hogy ez nem feltétlen hátrány. Alapjáraton nekem minden 3. lány tetszik, de úgy különösebben mást nem érzek.
hány éves vagy?
ha tényleg ilyen vagy, lehet úgy gondolják hogy nem elég jók neked és úgyis hamar dobnád őket egy szebb lányért
#16: osztom!
Sajnos a legtöbb lány az ilyeneket gondolja tökéletesnek...
Jah és annyi hogy én nem azt írtam hogy tökéletes vagyok, hanem csak olyasmi féle...A gazdag vagyok, nagy a farkam, ezek nem tartoznak a tökéletességhez...max a fiatal kis ribiknek jön be :)
írnám annak, aki azt írta hogy aki azt mondta magáról hogy humoros az szerinted nem volt az...
ezek alapján akik nevetnek a szövegemen, biztos csak idegrángásuk volt...:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!