Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ezt miért csináljátok?
Azért kedves kérdező, mert aki társkeresőn 30-35 év körüli nőnek adja ki magát, azok nagy százaléka, elképesztően lepukkant, túlsúlyos.
Én 36/F vagyok és a 25-35 közötti korosztálynak szoktam levelet írni, de inkább a 32-ő körüli korosztály érdekel. De rám mindig a 40-42 éves 100-200 kilós nők írnak rám.
Hidd el nem érdekelne sok 30-as pasast a 20-as korosztály ha találna normális kinézetű, 30-as nőt. Persze Tisztelet a kivételnek-mert akad ilyen is, de akik jól néznek ki és 30 felettiek, nem keresnek már társat nagy többségben mert boldog pár kapcsoltban élnek.
Nagy bunkóság, ha valaki olyan embert zaklat, aki előzőleg már világossá tette, hogy nem szeretne semmilyen formában tőle semmit, azért egy ponton túl be kellene ismernie, hogy ez nem jött neki össze és emelt fővel tovább kellene lépnie.
Viszont ha megengedsz egy neked szóló észrevételt is: azért azon is túl kellene lépni, ha interneten beszólnak az embernek, nem kell ebből nagy tragédiát csinálni. Az is hiba, ha te beleállsz a harcba és elkezdesz te is visszaírogatni neki, ezzel csak adod alá a lovat és tovább hergeled és szépen felhúzod magad egy virtuális beszóláson, aminek semmi értelme. Nem kell semmire reagálnod, ha látod, hogy újra ír meg sem kell nyitnod a levelét, aztán előbb-utóbb úgyis meg fogja unni.
Kedves Túloltúl Öntelt Kérdező!
Az hogy te 20 éves vagy senkit sem érdekel, mert egy 40-50-60 éves férfi egy ilyen rinyálós csajjal nem fog kezdeni, mint amilyen Te vagy! 48 évesen 24 éves barátnőm volt. Egy rendezvényen dolgoztunk mindketten, és egymásra néztünk, és ennyi! Hol itt a zaklatás?
Ha megkérdem Tőled, mint partnert keresőtől, hogy mit szólnál egy nyugdíjas, 65 éves, de 64.5 nek sem kinéző "fiatalemberhez", akkor azt mondod, Sorry Daddy! De nem!
De kívánom neked hogy senki se zaklasson!
(még a fiatalok sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!