Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem így néznek ki a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem így néznek ki a mai férfiak?

Figyelt kérdés

Ő tényleg férfi a javából! De most tényleg miért nem? ( a karmot leszámítva)

[link]

2014. jún. 7. 00:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
jaja, az ilyen lányoknak, miint a kérdező az igényei kielégítethetetlenek, ezeknek senki és semmi sem jó, mindenkinbe találnak hibát csak épp magukba elfeledkeznek belenézni...
2014. jún. 7. 00:55
 22/28 A kérdező kommentje:
Kedves 21-es, nem is ismersz.... nem azt mondtam, hogy ez az etalon.. csak az irányvonalat próbáltam körvonalazni... azt sem írtam, hogy mindenki más hulladék, aki nem ilyen. Szó, sincs róla. - csak szerintem valahogy ez jobb vonal, mint ami ma hódít a metroszex, és nem csak maga a karakter külseje, de a fellépése, az ami igazán viszi.. de mindegy...
2014. jún. 7. 00:58
 23/28 anonim ***** válasza:

Inkább egy goth/rocker férfi. :)

23l

2014. jún. 7. 01:00
 24/28 anonim ***** válasza:

Hagyd rájuk kérdező. Ez csak a kategróia színvonala.

Minden lánynak ilyen érdeklődési köre(zsánere). Aki mást mond az hazudik.

Olyan nincs hogy ne tesztenek a izmosabb helyes férfiak.

Mint ahogy a fiúknak a full extrás csajok.

Vagy ő is a maga színvonalához keress megfelelőt.

Ezért bántanak mert kb féltékenyek.

Ilyen az élet.

2014. jún. 7. 01:22
 25/28 anonim ***** válasza:

[link]

röviden,mert nem szedek anabolikus szteroidokat,naturálban meg nem tartható ekkora izomtömeg,ilyen alacsony testzsír mellett.

maga a karakter meg félelmet ébresztene az emberekben a való életben,mert süt róla,hogy az a ne szólj hozzám,mert telibeverlek fazon a rozsomák.

az egyik részben ki is figurázták ezt a vonását-

http://www.youtube.com/watch?v=V4b7gEu7b74

a nőknek meg csak a filmekben tetszik az ilyen, h jackman,meg vin diesel,b pitt,de ha az életben odatoppantana hozzá,akkor meg röhögve mesélné a barátnőinek,hogy képzeljétek ma fel akart csípni egy 50 körüli vén kéjenc.

2014. jún. 7. 02:03
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek az ennyire kigyúrt pasik.
2014. jún. 7. 06:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, vetkőzz le, állj a tükör elé, és kérdezd meg magadtól, hogy szóba állna-e veled egy ilyen kaliberű pasi! :DD
2014. jún. 7. 08:20
 28/28 anonim ***** válasza:

Bennem csak az merült fel kérdésként, hogy miért kellene, hogy a férfiak többsége így nézzen ki, vagy ilyen karakter legyen... miért nem elég, ha egyet találsz, aki megfelel számodra?!

Érzésem szerint felesleges idő- és energiapocsékolás azon lamentálni, hogy az emberek többsége miért olyan amilyen, vagy miért nem olyan, amilyennek én szeretném. Ezt az energiát érdemesebb arra fordítani, hogy találjunk olyan nőt/férfit, akivel passzolunk egymáshoz.

2014. jún. 7. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!