Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem így néznek ki a mai férfiak?
2014. jún. 7. 00:18
11/28 anonim válasza:
Ő, csak a film kedvéért ilyen te szerencsétlen. A való életben ő is ugyanolyan átlagos fickó, mint mások. Ja és valóban rengeteg pénzbe, évbe volt míg kigyúrta így magáért a szerep kedvéért, olvastam. Amúgy én is kondiztam egy ideig, ha abbahagyod utána úgy leeresztesz, mint a lufi, ezt magam is tapasztaltam pechemre.
12/28 anonim válasza:
Miért kellene így kinéznie? Én a való életben is látok, igaz nagy néha, de tőle még jobb faszit is. Ezen kívül pedig ez a sztereotípia, hogy csak a szőrös és erős ember lehet férfi, akkora hülyeség, hogy az már fáj! És ha valaki csupasz és vékony, magas már nem férfi? Eszem f@ßom (a nem létező) megáll...
13/28 anonim válasza:
A törökök kb így néznek ki.Pl:Burak Özcivet.
14/28 anonim válasza:
Farkas és Trevor közös tulajdonsága, hogy szociopaták, de nagyon jó fogás lenne mindkettő!
15/28 anonim válasza:
16/28 anonim válasza:
Én nem ersztek érdekes. Mondjuk még csak étrend kiegészítőt sem szedtem sosem és fegyencedzés csinálok 2-3éve.
Aki szurja magát meg ilyen shitek azok meg is érdemlik hogy leszáljanak. Mint schwarzenegger. A nyomik…
Igen, akin egy csep izom nincs az nem férfi hanem transzi.
Undorító mikor egy csaj erősebb fizikailag mint egy férfi…
Pl mikor nem birja a kávéfőzőt lecsavarni, de a nője meg simán.
Aki nem szőrös meg kisfiú.
17/28 anonim válasza:
16-os: Miből gondolod, hogy komolyan tudlak venni? miből gondolod, hogy számít a véleményed? Miből gondolod, hogy ilyen nyelvhasználattal nem nézlek pattanásos 12 éves gép előtt szottyadó trollnak?
19/28 A kérdező kommentje:
Nincs.
2014. jún. 7. 00:42
20/28 anonim válasza:
Úgysem állna veled szóba, hiába töröd magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!