Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg borzalmas a stílusom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg borzalmas a stílusom? (KÉP)

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy mivel itt a jó idő lecseréltem a stílusom, de az ismerősnőim legtöbben azt mondták, hogy borzalmas, rosszul áll és, hogy ilyen öltözködéssel sose lesz barátom (mivel még nem volt).

Most itt van 4 kép arról, hogy általában hogyan öltözködök. Azt szeretném ha megmondanátok, hogy jól áll e vagy nem.

Ennyi.

Mindennapi viselet (általában csak 1 farmer + valamilyen felső, szandál):

[link]

[link]

Olyan viselet amiben moziba, stb megyek (az ing kék ha nem látszana):

[link]

[link]

Előre is köszi a válaszokat. L/17

2014. jún. 6. 19:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%

hát szerintem az első egész jó

és a második is az lenne ha nem húznád fel ennyire a szoknyát, kicsit lentebb, ha meg azt akarod, hogy ugyanennyi látszódjon a lábadból akkor vegyél rövidebbet de szerintem ez így elég béna

16/L

2014. jún. 6. 21:34
 22/28 anonim válasza:
57%
szerintem semmi baj nincs ezzel.Ez a természetes.És ne hallgass másokra akik azt mondják hogy ez nem helyes. Ha megnézed majdnem a összes lány igy öltözik. Ez csak télen lenne fura. 18F
2014. jún. 7. 13:08
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
Az összes kis itteni szüzecske szerint jól nézel ki....csakhogy ha éppen nem állna fel a farkuk a legkisebb női képre sem akkor látnánk, hogy nem a legjobbak ezek a ruhák és a lábak sem.....
2014. jún. 7. 18:54
 24/28 anonim ***** válasza:

Gyönyörű vagy *-* És szerintem mind a 2 nagyon jó ;))

16/f

2014. jún. 7. 20:15
 25/28 A kérdező kommentje:
23. Köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet, és hát igen, nem nekem vannak a legjobb lábaim de én meg vagyok elégedve velük. :)
2014. jún. 7. 21:29
 26/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, a tartalomtól függetlenül mindenkinek ment a +. :)
2014. jún. 7. 21:31
 27/28 anonim válasza:
100%
A stílus fogalma nem merül ki az öltözködésben. A stílusod az értékrended, a személyiséged és a cselekedeteid egyvelege. Másrészt pedig valakinek nem azért fogsz elsősorban tetszeni, mert jól öltözködsz. Inkább vegyed fel azt amit akarsz, hogy ne kényszerítsd bele magad egy ruhába és ezáltal akár egy felvett viselkedési formába. Röviden: legyél önmagad :)
2014. jún. 8. 01:36
 28/28 anonim ***** válasza:
az első kettő jó, a többi nem
2014. aug. 27. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!