Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hova lehet besorolni a zenei...

Hova lehet besorolni a zenei stílusom? Ez nektek tetszik v. borzalmas?

Figyelt kérdés

Akiket hallgatok: Adele, Lana Del Rey, Bruno Mars, Olly Murs, Gotye, Nirvana, Coldplay, Nickelback, You Me At Six, Green Day, All Time Low, Paramore, We Are The In Crowd, Linkin Park, Bring Me The Horizon, A Day To Remember, Fun., Maroon 5, The Script.

Ez szerintetek jó zenei stílus?

Ja, és egyáltalán nem hallgatom egydét és társait.

13/L

2013. máj. 2. 16:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
+30STM
2013. máj. 2. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tök felesleges besorolni a zenei stílusod... Ha ezek tetszenek, akkor ezeket hallgatod, azt' jónapot, most attól nem lesz teljesebb az életed, hogy besorolod valahova. És attól, hogy tegyük fel azt mondom, borzalmas a zenei ízlésed (csak tegyük fel, mert párat én is szeretek azok közül amiket írtál, Nirvana, GD, ADTR, LP, Paramore és Nickelback pár régebbi száma...), attól még neked ez a jó, mindenkinek a saját ízlése a legjobb, bla bla bla, közhely.
2013. máj. 2. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól függ szereted e őket. Magadnak felelj meg ne másnak. Az általad felsoroltak közül egyet se hallgatok. Nem az én stílusom.
2013. máj. 2. 17:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy konkrétan be lehetne sorolni. Ezek amolyan "divatzenék", minden második ember hasonlókat hallgat. És az a lényeg, hogy neked tetsszen. :)
2013. máj. 2. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Ezek közül egyik se olyan "húde" zenekar, mindegyik elég híres. Nem vagy különleges, nehogy azt hidd.

Egyébként ha az én véleményemet kérdezed, a felsoroltakból lazán mindegyik szar :D

2013. máj. 2. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Azé a Nirvana jó..
2013. máj. 6. 03:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Popper Rocker Camambert
2013. máj. 6. 18:15
 8/11 I'm Tiffany xD válasza:
Egyetértek pár kommentelővel, nem az a lényeg, hogy mit mondanak az emberek, a lényeg azon van, hogy neked jó-e amit hallgatsz, és megfelel-e a saját ízlésednek. Csak olyat hallgass, amit tényleg szeretsz! egyébként én is bírok párat a felsoroltak közül, Paramore, Nickelback (az főleg Avril miatt, mert Chad a férje, Coldplay, Fun...
2014. ápr. 23. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Szeretek ezek közül sokat én is! :)) <3
2014. máj. 31. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem jó :) végre valaki aki hallgat rockosabb számokat is:D én is szeretem ezeket :):D
2015. jan. 29. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!