Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg borzalmas a stílusom? (KÉP)
A lényeg az, hogy mivel itt a jó idő lecseréltem a stílusom, de az ismerősnőim legtöbben azt mondták, hogy borzalmas, rosszul áll és, hogy ilyen öltözködéssel sose lesz barátom (mivel még nem volt).
Most itt van 4 kép arról, hogy általában hogyan öltözködök. Azt szeretném ha megmondanátok, hogy jól áll e vagy nem.
Ennyi.
Mindennapi viselet (általában csak 1 farmer + valamilyen felső, szandál):
Olyan viselet amiben moziba, stb megyek (az ing kék ha nem látszana):
Előre is köszi a válaszokat. L/17
Szerintem mindegyik tök jó :) végre valaki aki nem halálfejes meg fuck-os cuccokban jár hanem szolid de azért a nőiesség megvan és saját magadtól vagy szép nem ilyen csilli-villi cuccoktól. Szerintem pont megvan az összhang a ruhák és közted. Bár a második picit fura az első után de ugyanúgy tetszik csak olyan mintha más lány lennél. Ettől viszont még érdekesebb, sokoldalúnak tűnsz és ez is egy jó pont nálam :)
F
A mindennapi az elég jó.
Ha pl így jönnél el velem randira akkor semmi kifogásom nem lenne.
A másik viselet elég fura de én sose az öltözetet nézem úgyhogy nem tántorítana el semmitől. Ha valakinek szép az arca és vékony (mint pl te) akkor felőlem lehet mackóalsóban is meg egy egyszerű pólóban.
10. igen, tudom, hogy sovány vagyok, most éppen hízókúrán vagyok, minimum 5 kilót szeretnék hízni. :)
A szoknyásat csak azért mutattam mert van kb 3 szoknyám (ez, egy farmer, meg egy ünneplős), inkább nadrágos típus vagyok, de ha nem nadrágba akkor akkor általában minimum combközépig érő ruhát hordok. :)
teljesen egyetértek a 13as hozzászólóval
alapból nincs baj a stílusoddal, csak ne húzd fel ennyire a szoknyát, mert előnytelen és aránytalan lesz tőle a tested
A 2.rossz. De az első sem a legtutibb de elmegy.
A gond a lábaiddal van, mert olyanok mint 2 cövek.
A combodra dolgoznod kéne kicsit, hogy legyen formája a lábadnak.
Első : a póló vagy mi nem jön be...,ha cseréled másra akkor jó,szerintem :)
Második.: először nagyon bejött...,de utána... most is tetszik csak húzd lejjebb a szoknyât! :)
ez lehet jobb lenne a másodikhoz :)
pont a hosszú lábai a szépek
1. nem feltűnő, átlagos, nem túl figyelemfelkeltő- elveszel a tömegbe
2. nagggggyon jó! :) Egy vékony, hosszúlábú LÁNY miért ne viselhetne szoknyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!