Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek kizáró ok az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek kizáró ok az, ha a fiúnak nagy a két első metszőfoga?

Figyelt kérdés
Kicsivel nagyobbak mint az átlag nem állnak ki, de mondjuk engem kicsit zavarnak.
2010. jan. 1. 18:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Volt egy normális megkaptam a választ a kérdésemre. Egyébként meg szerintem elég rossz vicc volt.
2010. jan. 1. 20:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Szija én egy kicsit kiálló nagy metszőfogú lány vagyok, de két éve boldog párkapcsolatban élek egy nagyon helyes,kedves sráccal. Meg kell barátkoznod a fogaiddal, és ha nem veszel róla tudomást, más se fog róla tudomást venni, hanem pl. a szép szemedet vagy a mosolyod fogja elöször megnézni nem pedig a fogaidat!
2010. jan. 1. 20:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem nem állnak ki csak picit hosszabbak.
2010. jan. 2. 17:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Igazatok van, ezzel nem lehet viccelni. Mert egy nőnek gondolnia kell a leendő gyermekekre is ! Mi van, ha öröklik a kiálló fogaikat? Ha ezért majd hörcsögnek, hódnak csúfolják őket az óvodában, iskolában, játszótéren? Ezért az apának valamivel ki kell egyensúlyoznia a hátrányt. Mondjuk, egy kiadós bankbetéttel. Akkor a nő is azt gondolja, ugyan már, vannak az oviban olyan aranyos elálló fülűek is...

:D

2010. jan. 3. 10:59
 15/22 A kérdező kommentje:
Vicces! Csak az a baj, hogy arra sem vagytok képesek, hogy értelmesen elolvassátok a kérdést. Ott van benne, hogy "nem állnak ki". Tudom ti nem láttok és rögtön a legrosszabbra asszociáltok.
2010. jan. 3. 11:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem sem áll el a fülem, csak úgy látszik.

:D

2010. jan. 3. 11:57
 17/22 anonim ***** válasza:

"Igazatok van, ezzel nem lehet viccelni. Mert egy nőnek gondolnia kell a leendő gyermekekre is !"

Majd meglátom hogy te hogy viselnéd ha ilyen problémád lenne mert TE biztos tökéletes ember vagy, hogy mások bajain nevetsz. Mellesleg nekem a kiálló fogam nem genetika eredménye,hanem mert kiskoromba sokat szoptam az ujjam,aztán még egy osztálytársam miatt le is tört,így meg kellett csináltatni, aztán még be is gyulladt,gyökérkezelték. Lehet nevetni,én egyátalán nem tartom viccesnek hogy 3 évig hetente jártam fogorvoshoz,fogszabályzóm se lehet,mert elhaltak az idegek a fogamban,de szerencsére van egy értelmes pasima ki ilyeneken nem nevet.. Kérdező,el kell fogadnod magad olyannak amilyen vagy,és akkor mások is elfogadnak. Gondolj bele, hogy mindig van rosszabb, bár tudom hogy a legrosszabbnak mindig a saját bajunkat érezzük.

2010. jan. 3. 15:31
 18/22 anonim ***** válasza:
15:31 vagyok tudom hogy nem kiállóak, és ha meg nem kiállóak csak nagyon, akkor még jobb helyzetbe vagy mint én a párkeresésnél.
2010. jan. 3. 15:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. jan. 3. 15:54
 20/22 anonim ***** válasza:
ha nem úgy nevet mint egy hód a filmekben,és be tudja csukni a száját anélkül,h látszanának a fogai,felőlem ok a dolog :)
2010. jan. 15. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!