Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek kizáró ok az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek kizáró ok az, ha a fiúnak nagy a két első metszőfoga?

Figyelt kérdés
Kicsivel nagyobbak mint az átlag nem állnak ki, de mondjuk engem kicsit zavarnak.
2010. jan. 1. 18:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

hát, nekem soha eszembe nem jutna azon gondolkodni hogy "hú én bizony nagy metszőfogú sráccal sose járnék" xD

szóval szerintem ne parázz, mindenkinek vannak kisebb nagyobb hibái.. ennyi erővel én megkérdezhetném, hogy kizáró ok-e hogy van a bal arcomon egy anyajegy?

te ilyen vagy, majd lesz aki elfogad és így szeret. :)

17/L

2010. jan. 1. 18:52
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Rendes vagy!
2010. jan. 1. 18:54
 3/22 anonim ***** válasza:
64%
Az én Tóbiásomnak hatalmasak voltak és nagyon jól álltak neki, egész nap csak rágcsált velük. Szép kis hörcsög volt.
2010. jan. 1. 18:56
 4/22 anonim ***** válasza:
60%
Hermionét is zavarta a Harry Potterből, de neki szerencséje volt Madam Pompfey-jel...
2010. jan. 1. 19:00
 5/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a két utolsó válaszolónak fogai sincsenek. Ha vannak akkor meg a fiókban egy skatulyában vagy a párnájuk alatt.
2010. jan. 1. 19:05
 6/22 anonim ***** válasza:

Neked is ott lesz egyszer ! Szép nagy első metszőkkel ...

:D

2010. jan. 1. 19:13
 7/22 A kérdező kommentje:
Az nem valószínű mert én eljárok fogorvoshoz.
2010. jan. 1. 19:18
 8/22 anonim ***** válasza:
első vagyok, nemtom mér kell most itt bunkózni, megkérdezte, ha nehezetekre esik normális választ adni, akkor ne írjatok inkább.. kívánom nektek hogy ha majd egyszer tényleg gondban lesztek, akár ilyen "kis" problémákkal is mint a külső, akár nagyobbal, hasonlóan értelmes válaszokat kapjatok.
2010. jan. 1. 19:20
 9/22 anonim ***** válasza:
Jól van, csak viccelek ! Humortalan pasi nem kell még szép fogakkal sem. Neki vajon tetszene egy lány kiálló fogakkal ?
2010. jan. 1. 19:24
 10/22 anonim válasza:
a párod egy hód?
2010. jan. 1. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!