Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gizdaság ellen lehet valamit tenni?
Nagyon gizda vagyok, szóval rettenetesen sovány (nem anorexia) és bármit teszek nem tudok hízni.
Ez genetika, a családom teljesen ilyen. Edzettem hónapokig normális étrenddel és nem fejlődtem semmit. Szakboltban vettem tömegnövelőt és az sem használt.
Nem akarok 140 kilós kigyúrt izomagy lenni, csak szeretnék valamelyest hizni.
Baromság ez, hogy egyél sokat. Mégis hogy egyen sokat, ha nincs hozzászokva a szervezete a napi 4-6 étkezéshez?
Én is próbáltam, de 2. napon már annyira szarul voltam a sok kajától, hogy este kb kijött minden ott ahol bement, és után még émelyegtem vagy 2 napig. sok értelme volt! Pedig nem zabáltam tele magam, de 3 óránkénti kaját egyszerűen nem volt időm megemészteni.
Fordítva kell csinálni.
El kell kezdeni edzeni, így megnövekszik a szervezet tápanyagigénye, és akkor kell enni ha éhes vagy. Ha nem vagy éhes, mert 3 órával ezelőtt ettél, akkor egy baromság újra enni.
Az emberei test nem hülye. Nem fog felhalmozni 20kg izmot, ha nincs rá szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!