Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Szeretek a szexről beszélni, perverz vagyok, nagyon nyitott, könnyen kivetkőzöm minden nemi dolgom. Könnyen ismerkedek, bevállalós vagyok...szinte szexmániás...

Lehet ezellen tenni?? 18/L

2014. máj. 20. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha ezt csak párkapcsolatban csinálod a pároddal, akkor nem gond.

Ha mindenkivel, akkor gond.

Van stabil párkapcsolatod?

Hogy állsz a szerelemmel?

2014. máj. 20. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Nincs párkapcsolatom :)

Jelenleg olyan férfi sincs akivel el tudnám képzelni :)

2014. máj. 20. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Na, a privátüzenet áradat most fagyasztja le a gépedet.
2014. máj. 20. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
20 perc alatt el lehet dönteni, hogy ki a rendes és ki nem :D
2014. máj. 20. 12:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt értem úgy, hogy nem egyből azt irták, hogy "dugjunk" hanem tényleg próbáltak segíteni :)
2014. máj. 20. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
husikaaaaa :D te tényleg husikaaa vagy? nekem írhatsz majd csilapoitom a vágayaidat pervertz husika
2014. máj. 20. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:

tetszik, hogy jó a helyesírásod. Ez ritka. Ez azt mutatja, hogy átlagon felüli az intelligenciád.

...

dugunk?

2014. máj. 20. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
dugjunk
2014. máj. 20. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet itt adni a türelmes meg a szívtiprót :)

"de mindenki azt akarja... csak a csúcsra akar eljutni" aki meg nem az tuti, hogy nincs is itt! 99%

Az a világon a legjobb dolog a szex és a vele kapcsolatos izgés, hiteles embertől való történetek... csodálkozol, hogy ezen jár az eszed 18 évesen, szerintem semmi különlegesség nincs ebben!

Azt kell csak meg tanulni és időben minél hamarabb annál jobb, hogy egy emberrel csináld, azaz vele beszéld meg, és vele is csináld éld ki veled a legmerészebb álmodat, azt viszont ne csináld, hogy önmagadat elégíted ki egy héten 3 alkalomnál többször mert nagyon könnyen megszokhatod és a rabjául esel az önkielégítésnek mert gyors, könnyű és pont olyan ahogyan szereted, + ha naponta többször önkielégítés akkor csúnya lesz az arcbőröd, persze nem egy hónap után hanem 6 hónap után!

Találj egy jó pasit aki tetszik ne túl időset ne túl fiatalat aztán mehet a szex akár egész nap, de jó is az a 40 fokba és a aktusok közben nyalogatni a jégcsapot szegényebb időben, jobb időszakokban meg a jégkrémet!

2014. máj. 20. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!