Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok! KÉPPEL!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok! KÉPPEL! Nagyon taszító az alakom még?

Figyelt kérdés

19/L

kb.26 kg adtam le és én szerintem még nagyon nem szép az alakom, de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon zavar a combom és a fenekem, pedig nagyon sok kitörést és guggolást csináltam, mellette pedig futok rendszeresen. A másik meg a hasamon az úszógumi:(((((

2014. jún. 6. 14:51
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!;)) hát megpróbálok csak egyet enni belőle de az ellenállás szinte lehetetlen
2014. jún. 6. 15:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Pont a hasad tetszik a legjobban!
2014. jún. 6. 15:11
 23/29 anonim ***** válasza:
72%

szia! előre szólok, hogy nem akarlak bántani, csak nagyon furcsállom az egészet...

26 kiló az elég sok, és egyáltalán nem látszik a bőrödön a fogyás. ezt hogy csináltad? kíváncsi vagoyk, hogy mennyit idő alatt adtad ezt le? írod, hogy edzel, meg futsz is, viszont nem annyira látszik, hogy izmos lennél, persze simán lehet, hogy csak a képen nem látszik, mert nem olyan minőségű.

egyébként, ha valóban úgy van minden, ahogy írtad, akkor gratula a szép eredményhez, ezek után szerintem arra figyelj, hogy ne jöjjön vissza. viszont az edzést ne hagyd abba, mert az izmos test mindig szép (nem, nem arra gondolok, hogy csak egy testépítő nézhet ki jól, szerintem egy háromgyerekes családanyának is lehet sportos teste , van középút).

2014. jún. 6. 15:30
 24/29 anonim ***** válasza:

uhh, sztem nagyon jó lett, minden elismerésem, csak így tovább!

22F

2014. jún. 6. 15:40
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen edd meg azt a sütit, mielőtt még csontvázzá válnál!!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 6. 16:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kövér egyáltalán, de mi ez már, amit itt páran írnak, hogy anorexiás? Te jézus úr isten, hát az egyáltalán nem így néz ki... tök normális alakod van.
2014. jún. 9. 17:09
 27/29 anonim ***** válasza:

26-osnak

Én azért gondoltam rá, mert:

" Az anorexia nervosa egy pszichés betegség, az evészavarok egyik alapvető típusa. Az anorexia szó szerinti jelentése az étvágy elvesztése („orexis” = vágy, „an-orexis” = vágy elvesztése). A nervosa kiegészítés a betegség pszichés (idegi) eredetére utal. A köznyelvben gyakran anorexiának rövidítik, ami azonban helytelen. Anorexia az orvosi nyelvben csupán étvágytalanságot jelent a kiváltó októl függetlenül. A betegséget elsőként a francia Ernest-Charles Lasègue és a brit William Gull írta le 1873-ban.

Ennek az evési problémának fő jellemzője, hogy a beteg drasztikus mértékű fogyásra törekszik. Orvosi esetnek tekinthető az, aki legalább 15%-kal könnyebb, mint a legkisebb normális súlya. Az önéheztetéshez gyakran társul kényszeres tornázás is. Mindezek hátterében az áll, hogy az anorexiás személy testképe torzult, túl kövérnek látja magát. " - wiki

Utolsó mondaton van a hangsúly.

És amit a kérdező írt:

" Nagyon zavar a combom és a fenekem, pedig nagyon sok kitörést és guggolást csináltam, mellette pedig futok rendszeresen. A másik meg a hasamon az úszógumi:((((( "

Na, érted?:D Nekem nem azért fordult meg a fejembe, mert annyira csontváz lenne, hanem a mentalitása miatt. Ettől függetlenül persze lehet nincs így, csak.. eszembe jutott ez is na. :)

2014. jún. 9. 17:49
 28/29 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon jó alakod van, nem kell már semmit sem fogynod, de ha nagyon akarsz, 3-4 kilót max, és akkor szálkásabb leszel.

Hány centi magas vagy, és hány kiló, ha szabad kérdeznem?

Gratula a fogyáshoz!

2014. jún. 21. 02:20
 29/29 felelek de nem merek válasza:
Megk*rnalak :) szerintem tok jo az alakod
2017. jan. 15. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!