Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen vékony fiú már nagyon taszító számotokra?
Kettes ostobaságokat ír.
Nekem is túl sovány. Legalább egy 15 kg-ot fel kéne szedni. A lányok a férfias fiúkat szeretik, nem a sovány nőieseket. Egy férfin legyenek izmok, legyen vastag combja, kerek feneke. Érezzem a súlyát, amikor rámfekszik. Nekem ez jelenti a férfias testet, nem a sovány fiú.
Én még magas és vékony vagyok és ugyanabban a helyzetben vagyok,mint te 4es.
A lányok szemében a két legundorítóbb férfitípus az alacsony-kövér és a magas-vékony.
Ötös, neked a kisugárzásoddal van gond!
Én 160 cm vagyok, 115 kiló, 34 éves. 19 éves korom óta folyamatosan volt párkapcsolatom, nem is egy! Namost a te véleményed szerint az alacsony és kövér senkinek nem kell, akkor én valami kozmikus kivétel vagyok :D
A kisugárzáson múlik az egész. Én szexisnek érzem magam, jó nőnek tartom magam! A vőlegényem megőrül értem! Ja és egy vékonyabb lányt hagyott ott miattam :D
Sok vékony lánynál ezerszer szexisebb vagyok, mert nekik nincs kisugárzásuk, nekem meg van. Ja és a mellbőség is számít :P
Kilences, a kisugárzás nem az alakod formájából jön, hanem belőled!
A pattanásos arcra kenj Ebrimicyn krémet, az rendbehozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!