Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, egy ilyen vékony fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy ilyen vékony fiú már nagyon taszító számotokra?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 1. 09:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nincs vele
2014. márc. 1. 09:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, a lányok szeretik a vékonyakat. Az alacsony és dagadt pasikat gyűlölik, és tőlük undorodnak.
2014. márc. 1. 10:03
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Kettes ostobaságokat ír.

Nekem is túl sovány. Legalább egy 15 kg-ot fel kéne szedni. A lányok a férfias fiúkat szeretik, nem a sovány nőieseket. Egy férfin legyenek izmok, legyen vastag combja, kerek feneke. Érezzem a súlyát, amikor rámfekszik. Nekem ez jelenti a férfias testet, nem a sovány fiú.

2014. márc. 1. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
3: Nem írok ostobaságokat. Alacsony vagyok és dagadt, és még 27 évesen sem volt még csak egy randim se! Pedig nem keveset próbálkozom, és nap mint nap kapom a lerondázásokat. Ennél rosszabb helyzet aligha elképzelhető.
2014. márc. 1. 10:23
 5/13 anonim válasza:
Tetszik 18F
2014. márc. 1. 10:25
 6/13 A kérdező kommentje:

Én még magas és vékony vagyok és ugyanabban a helyzetben vagyok,mint te 4es.

A lányok szemében a két legundorítóbb férfitípus az alacsony-kövér és a magas-vékony.

2014. márc. 1. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Ötös, neked a kisugárzásoddal van gond!

Én 160 cm vagyok, 115 kiló, 34 éves. 19 éves korom óta folyamatosan volt párkapcsolatom, nem is egy! Namost a te véleményed szerint az alacsony és kövér senkinek nem kell, akkor én valami kozmikus kivétel vagyok :D

A kisugárzáson múlik az egész. Én szexisnek érzem magam, jó nőnek tartom magam! A vőlegényem megőrül értem! Ja és egy vékonyabb lányt hagyott ott miattam :D

Sok vékony lánynál ezerszer szexisebb vagyok, mert nekik nincs kisugárzásuk, nekem meg van. Ja és a mellbőség is számít :P

2014. márc. 1. 10:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Lány vagy.
2014. márc. 1. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:
7: A válasz ott van, hogy lány vagy, így nem csoda, hogy mindig volt melletted valaki. Ráadásul a lányoknál még előnyös is, ha alacsonyabb. Férfiaknál pont fordítva: a legnagyobb hátrányok egyike az alacsonyság. Ráadásul szeretnék én 115 kiló lenni, ennél szerintem jóval több vagyok. Ráadásul az arcom is rettenetesen ocsmány. Ilyen külső jegyekkel perig nincs olyan lány, aki ne tartana undorítónak. Még csak szóba sem állnak velem.
2014. márc. 1. 10:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Kilences, a kisugárzás nem az alakod formájából jön, hanem belőled!

A pattanásos arcra kenj Ebrimicyn krémet, az rendbehozza!

2014. márc. 1. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!