Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 közeli nő házasodni/komoly kapcsolatot szeretne, akkor annak már csak a selejtek (el nem keltek) maradnak?
27 éves vagyok, egy éve lett vége egy komoly kapcsolatomnak.
Úgy látom, hogy aki komolyat akar férfiak közül a korosztályomból, annak már van. Akinek meg nincs, az vagy nem is akar kapcsolatot (csak elvan a csajokkal néha), vagy pedig valami miatt nem passzol az ízlésemhez.
A fiatalabbak is tetszenek külsőre, de velük nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani, és nem is biztos, hogy megfelelő partnerek lennének. (Úgy 24 és max. 33 között keresnék párt.)
Szerintetek ennyi idősen már a kicsit "hibásak" maradnak egymásra, vagy lejjebb kell adni az igényeket, vagy esetleg meg kell most már várni, amíg az egyetemen kezdődött kapcsolataik véget érnek? Tényleg nem tudom, csak találgatok...
Ti mit gondoltok?
(Bp-i vagyok, szóval még ismerkednem sem lenne nehéz.)
12:01
Vazze! Szegény férjed!!!
Amúgy te sem vagy halhatatlan, jobb ha tudod!!
Drága kérdező. Korod ellenére a kérdésed nem vall érett gondolkodásra. Miért lenne bárki selejt, aki x évesen nem találta meg élete párját. Én sem találtam meg, én is szingli vagyok és 31. Erőm teljében vagyok és semmi baj sincsem velem.
Szerintem ezt rendezd a fejedben és sok olyan férfival talákozhatsz, aki fejben rednben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!