Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erről vélemény? Ti megbocsájto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről vélemény? Ti megbocsájtottatok volna?

Figyelt kérdés
Van egy fiú meg egy lány évek óta hol együtt vannak hol nem, hogy is mondjam a fiú 3 szor szakított a lánnyal a lány pedig egyszer, lány mindig megbocsájtott neki nehezen de a srác nagyon könyörgött neki, és igazából nem is szex miatt mert ugye volt olyan hogy semmi nem volt közöttük a csókon kívül és most ötödjére szeretné a fiú ha megpróbálnák.. és mindent megígért a lánynak és mondta neki hogy nagyon nagyon szereti és ha tehetné vele maradna örökre első alkalomtól kezdve és nagyon megbánta és nem tud nélküle élni. ti újrakezdenétek ?
2014. jún. 5. 09:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
igen, de ha mégegyszer szakít az már szánalmas, akkor nem bocsátanék meg neki.
2014. jún. 5. 09:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem. Egy szakítás után még azt mondom, hogy oké. Mindenkinek jár egy új esély, feltéve, hogy mindkét fél foggal körömmel akar harcolni a kapcsolatért. Mi megpróbáltuk ezt (nem megcsalás miatt lett vége, hanem úgy érezte az exem, hogy kihűlt a dolog), mindketten harcoltunk, próbáltuk újra felépíteni a dolgot, de nem ment, még így sem.

Sokadjára? Nem tud nélküle élni? Hagyjuk már.. Egyébként sem próbálnám újra, arról nem is beszélve, hogy hatalmas kamu ez a duma így sokadjára.

2014. jún. 5. 09:10
 3/14 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem kamu, az se baj ha nem is kapcsolat most egyből csak had legyen a srác a lány mellett mint barát aki szeretheti és támogatja..
2014. jún. 5. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem tud nélküle élni.... Hülyeség. Akkor nem szakított volna. Főleg nem ennyiszer.
2014. jún. 5. 09:27
 5/14 A kérdező kommentje:

de ha nem lenne igaz akkor miért akarná újra kezdeni ?

hiszen nem lenne egyből szex..

2014. jún. 5. 09:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Nálam a szakítás az szakítás.

Nem fenyegetés, nem a másik manipulálása, és nem érzelmi zsarolás.

Én is meggondolom ennél sokkal kisebb jelentőségű dolgokban is, hogy mit mondok a másiknak, ezért azt is komolyan venném, ha ő egyszer azt mondaná, hogy vége.

De attól, hogy én így gondolom, másnak még lehet az a helyes döntés, hogy a sokadik "szakítás" után is újrakezdik.

2014. jún. 5. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert társfüggő. Én nem, egyszer oké kétszer háát mg azt mondom lehet de a harmadiknál repült volna.
2014. jún. 5. 09:34
 8/14 A kérdező kommentje:

és csak barátként elfogadni ?

és szoros viszonyba maradni ?

2014. jún. 5. 09:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Vagy kell valaki, vagy nem. Ötödjére minek összejönni? Vicc az egész. Aki ennyire nem képes becsülni, az barátnak sem kellene.
2014. jún. 5. 09:51
 10/14 anonim válasza:
Minek tesztel fel kérdést, ha nem érdekel a válasz, csak rácáfolsz. Ha valaki többször szakít, mint egyszer, akkor komolyan nincs értelme folytatni. Én is azt hittem, h a sex megoldja a kapcsolati problémáinkat. A nagy fenét van így. 18 évesen odaadtam a szüzességem egy srácnak, aki nem érdemelte meg. Mivel nem szerettem, ezért nem is élveztem annyira. Végül kiderült nem sokkal később, h vagy 3 lánnyal megcsalt s arra kellettem, h valaki legyen mellette valaki, amikor a többi lánynak nincs ideje. Nincs az az isten, h ötször próbálni egy kapcsolatot, akkor az nem kapcdolat, ha valakit szeretsz, azt nem hagyod ott, hanem próbáljátok megoldani a problémáitokat. Mostanra minden rendben van, találtam egy nagyon kedves fiút s boldogok vagyunk, mindent meg tufunk beszélni s életemben először vele élveztem a sexet. tehát gondold végig, olyan sráccal akarod elveszteni, akivel már ennyiszer feladtátok s a könnyebb utat választottátok?
2014. jún. 5. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!