Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről vélemény? Ti megbocsájtottatok volna?
igen, de ha mégegyszer szakít az már szánalmas, akkor nem bocsátanék meg neki.
2014. jún. 5. 09:08
Nem. Egy szakítás után még azt mondom, hogy oké. Mindenkinek jár egy új esély, feltéve, hogy mindkét fél foggal körömmel akar harcolni a kapcsolatért. Mi megpróbáltuk ezt (nem megcsalás miatt lett vége, hanem úgy érezte az exem, hogy kihűlt a dolog), mindketten harcoltunk, próbáltuk újra felépíteni a dolgot, de nem ment, még így sem.
Sokadjára? Nem tud nélküle élni? Hagyjuk már.. Egyébként sem próbálnám újra, arról nem is beszélve, hogy hatalmas kamu ez a duma így sokadjára.
2014. jún. 5. 09:10
3/14 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem kamu, az se baj ha nem is kapcsolat most egyből csak had legyen a srác a lány mellett mint barát aki szeretheti és támogatja..
Nem tud nélküle élni.... Hülyeség. Akkor nem szakított volna. Főleg nem ennyiszer.
2014. jún. 5. 09:27
5/14 A kérdező kommentje:
de ha nem lenne igaz akkor miért akarná újra kezdeni ?
hiszen nem lenne egyből szex..
Nálam a szakítás az szakítás.
Nem fenyegetés, nem a másik manipulálása, és nem érzelmi zsarolás.
Én is meggondolom ennél sokkal kisebb jelentőségű dolgokban is, hogy mit mondok a másiknak, ezért azt is komolyan venném, ha ő egyszer azt mondaná, hogy vége.
De attól, hogy én így gondolom, másnak még lehet az a helyes döntés, hogy a sokadik "szakítás" után is újrakezdik.
2014. jún. 5. 09:33
Mert társfüggő. Én nem, egyszer oké kétszer háát mg azt mondom lehet de a harmadiknál repült volna.
2014. jún. 5. 09:34
8/14 A kérdező kommentje:
és csak barátként elfogadni ?
és szoros viszonyba maradni ?
Vagy kell valaki, vagy nem. Ötödjére minek összejönni? Vicc az egész. Aki ennyire nem képes becsülni, az barátnak sem kellene.
2014. jún. 5. 09:51
10/14 anonim válasza:
Minek tesztel fel kérdést, ha nem érdekel a válasz, csak rácáfolsz. Ha valaki többször szakít, mint egyszer, akkor komolyan nincs értelme folytatni. Én is azt hittem, h a sex megoldja a kapcsolati problémáinkat. A nagy fenét van így. 18 évesen odaadtam a szüzességem egy srácnak, aki nem érdemelte meg. Mivel nem szerettem, ezért nem is élveztem annyira. Végül kiderült nem sokkal később, h vagy 3 lánnyal megcsalt s arra kellettem, h valaki legyen mellette valaki, amikor a többi lánynak nincs ideje. Nincs az az isten, h ötször próbálni egy kapcsolatot, akkor az nem kapcdolat, ha valakit szeretsz, azt nem hagyod ott, hanem próbáljátok megoldani a problémáitokat. Mostanra minden rendben van, találtam egy nagyon kedves fiút s boldogok vagyunk, mindent meg tufunk beszélni s életemben először vele élveztem a sexet. tehát gondold végig, olyan sráccal akarod elveszteni, akivel már ennyiszer feladtátok s a könnyebb utat választottátok?
2014. jún. 5. 09:55
Kapcsolódó kérdések: