Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalatok, véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam nem egy embertől már, hogy a debreceni csajok eléggé nagy r-bik és eléggé felszínesek meg kényesek is. Kb. minden fiút rondának tartanak, szinte csak a külföldi meg a nagyon helyes fiúk azok, akiknek esélyt adnak az ismerkedésre. Meg sok debreceni fiú panaszkodik, hogy Debrecenben nem tudott normális lányt találni, ezért a környékbeli kisebb településekről szerezte be a megfelelő lányt.2014. jún. 1. 21:39
3/13 anonim válasza:
Én Egy Imi nevű sráctól azt hallottam, hogy a debreceni csajoknak csak a négerek kellenek. Ki tudja, lehet mindkettő igaz. :/
4/13 anonim válasza:
Az Imit én is ismerem, igazat beszél!
5/13 anonim válasza:
Baazmeg egy 200ezres városról beszélsz.
Van róla halvány sejtésed mekkora ostobaságot mondtál?:D
6/13 anonim válasza:
Imi egy pö.cs..., remélem azért nem került pszichiátriára...
7/13 anonim válasza:
Nagyvárosokban ez főleg jellemző,bár nem debreceni vagyok.Budapesti vagyok,és itt is hasonlók a tapasztalatok.
Normális lányt annyira ritkán találni,hogy az valami vicc...
22/F
8/13 anonim válasza:
Én 1 lányt ismerek onnan így netes kapcsolatból, szép, vicces, aranyos, szóval.... :3
9/13 anonim válasza:
Ha engem kérdeztek, nem igaz!!!
A magyar férfiaknál nincs jobb. Jó a bőrötök, finom, puha. :D
10/13 anonim válasza:
Hát én nem vagyok debreceni,de azt mondhatom,hogy lassan már az sem érdekelne,ha nem lenne egy adonis az illető,csak legyen normális...szóval nem tudom mi zajlik Debrecenben,de ha nem jön össze,Pest mindig a rendelkezésedre áll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!