Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Miért csak az agyonsmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért csak az agyonsminkelt ripacsoknak udvaroltok?

Figyelt kérdés
Pl. nálunk is van egy csaj, aki 20 kilót fogyna, ha lemosná a pofájáról a sminket,és őt mindenki előreengedi, meg udvarol neki, pedig semmi agya... a normális lányokon meg átnéztek...
2014. jún. 4. 21:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem szidlak.

Tanulj meg mondatot értelmezni és ne legyél ilyen kiégett.

2014. jún. 4. 22:03
 22/29 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem kell okoskodni... miért kéne pszichológus? Majd talán lesz egy férfi, akiben megbízom... de egyelőre nincs. Es akiben megbiztam, az is atvert
2014. jún. 4. 22:16
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

Nyugodj meg! Nem lesz semmi baj, túl leszel az iskolán, legyél minnél jobb tanuló, írj minnél jobb érettségit és menj egyetemre. Ne foglalkozz a srácokkal, inkább a tanulással.

Tapasztalatból mondom. Nekem is nagyon rossz volt a középiskola és az általános iskola is, iszonyatosan kiközösítettek a lányok(általánosban és középiskolában is), a fiúk meg folyamatosan cseszegettek (középiskolában), hogy jöjjek össze velük, meg feküdjünk le stb. Én pedig elutasítottam mindegyiket. Nagyon megszenvedtem énis ezeket az éveket, szerencsére apukám mellettem állt és elmondta, hogy tudom lerázni az egyik srácot, aki szinte megszégyenített, mindenhogy ahogy tudott, ha éppen pattanás jött az arcomra azért, ha lenge ruha volt azért, a tapadós azért, mindenért, és ezt mind azért mert nem akartam vele összejönni. Hozzáteszem: Nem sminkeltem magam, sem alapozó, sem rúzs, semmi...

Hidd el, nekem is kijutott, ezt azért meséltem el, hogy ne legyél elkeseredve, nem maradtál le semmiről és rá fogsz találni arra a fiúra, akivel nagyon szeretni fogjátok egymást, és elmondhatod neki a sérelmeidet. De a veled egykorú fiúk még ebben a korban kicsik. Egy nő mindig érettebb a fiú osztálytársánál (van kivétel), ezért jó az, hogy mondjuk 20 éves lányhoz 24 éves fiú társul, mert így jobban megértik egymást. tapasztalatból mondom.

Az idősebb fiúkkal jobban kilehet jönni, mert már komolyabbak, mint a kis serdülő tizenéves srácok. Ne foglalkozz velük.

Hidd el, nekem is nagyon rossz volt, és most van barátom 3 éve együtt vagyunk. Együtt sportolunk, beszélgetünk, lelkitárs, és szerető. Nagyon szeretem és ő is engem. Mindent megtudunk egymással beszélni valószínűleg ő lesz a férjem.

Amiket elmondtam arra akarok utalni, hogy ne add fel! Ez most nehéz, ki kell bírni! Voltak barátnőim, nem sok 1-2, de általánosban egysem volt és középiskolában sem, amikor 11.ben iskolát váltottam mert nem bírtam tovább, akkor lettek barátnőim egy másik iskolában. Lehet neked is iskolát kéne váltani, ha nagyon kiközösítenek, nem szabad vele várni! Az emberek néha nagyon gonoszak tudnak lenni.

Nem kell a fiúkban bízni, nem is szabad senkiben sem, csak akkor, ha már meggyőződtél, hogy tényleg szeret és tényleg érdekli őt, hogy mi van veled.

A barátom 1 évet várt arra, hogy tényleg bízni tudjak benne a csalódásaim után, de sikerült és azóta mindent megosztunk egymással. És igen van ilyen kapcsolat! Ne izgulj, készülj az egyetemre, tervezd a jövődet, legyenek céljaid. Nekem mindig voltak és vannak, amiért küzdök és amiben nem tud megállítani egy nagyszájú pi*sa sem és egy bunkó srác sem :) Te se hagy magad!

L/22

2014. jún. 5. 14:33
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) igazából jó tanuló vagyok, meg a fiú osztálytársaimmal is tök jó haverok voltunk, csa felvettek pár agyonsminkelt libát, és azóta beszólogatnak, hogy imponáljanak nekik. És igazából nem az fáj, hogy nincs "pasim", hanem az, hogy elvesztettem a barátaimat, akikben biztam:/
2014. jún. 5. 20:03
 25/29 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük, a lényeg most a tanulás! Az egyetemen hidd el, hogy sokkal értelmesebb fiúk lesznek. Az osztályodba járó lányokat megakarják fektetni a fiúk, kibeszélni egymás között, kinek hányszor volt meg stb. Hidd el tudom! Ebben a korban úgymond gyülytik a strigulákat, legalábbis jópáran, vannak kivételek.

A lényeg most a tanulás :)

És az, hogy mindenképpen legyen célod, a lányokkal meg ne foglalkozz! Észre se vegyék rajtad, hogy esetleg megbántanak.

A hosszú válaszoló voltam.

:)

2014. jún. 5. 20:12
 26/29 A kérdező kommentje:
Köszi:) te vagy kb. az egyetlen értelmes válaszoló..
2014. jún. 5. 20:16
 27/29 anonim ***** válasza:

Ah szóval hogy a normális valasz az ami a te álláspontodat erősíti.

Ami esetleg nem a te szájad íze szerint való az pedig nem normalis...

2014. jún. 5. 20:49
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem, azt mondtam kb. És amúgy voltak értelmes válaszok, de a többség szerint én vagyok 'nemnormális', hogy nem bírom azokat, akik ok nélkül bántanak
2014. jún. 5. 21:12
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem undorítóbb egy részeg nő, mint egy olyan, aki más nőket kategorizál és a kinézetük alapján ítéli meg az értéküket.

Csak mondom.

Az antiszociális viselkedészavarod nem indok arra, miért vagy tetű más emberekkel.

2014. jún. 6. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!