Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan pasik, akik nem az agyonsminkelt, diszkóp*csákra buknak?
Sziasztok!
Én egy 16 éves lány vagyok és sajnos az a tapasztalatom, hogy a korombeli lányok állandóan diszkóba járnak, egyáltalán nem művelődnek, nem is tanulnak, ráadásul a legtöbben úgy öltöznek, mint egy utcasarki. Én nem sminkelem magam, nem piálok, nem is dohányzom, szeretek olvasni és elmélkedni a világ dolgain. Ezért majdnem mindenhonnan ki vagyok közösítve és nem nagyon akarnak megtalálni azok a korombeli fiúk sem, akik hasonló észjárásúak. Kezdem elveszteni a hitem, abban, hogy van még ilyen.
nyugi, biztosan vannak. én nem korodbeli vagyok, hanem idősebb egy picit de sokan főleg ezt értékelik bennem hogy nem vagyok plázacica meg nem is öltözök úgy. igaz a bulizás az nagyon megy amikor nyilván iszunk is , meg nagyon pörgős vagyok, szóval ebben nem hasonlítunk, de vannak olyan srácok akik szintén ilyen nyugisak és nem egy partys csajt akarnak maguknak.
amúgy itt gyk-n is sok az ilyen kérdés srácoktól h hol vannak az ilyen nyugis csajok mint te :P
Rögtön találtam is 2 hasonló kérdést fiúktól ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kedves utolsó válaszoló!
Én nem hiszem azt magamról, hogy okosabb és érettebb vagyok az összes 16 éves lánynál. Nem tudom, hogy ilyesmit melyik mondatomból szűrtél ki.
Az meg lehet, hogy stréber vagyok, de hogyha 20 év múlva találkozunk, nekem lesz munkám meg életem, neked meg nem, mert képtelen voltál tanulni, akkor is ezt fogod mondani?
szia, én is hasonló természetű vagyok mint te,alig sminkelem magam(csak spirál), de eljött az igazi így is. Ő azt mondta nekem, h. nincs szükségem sminkekre h. szép legyek, mert az igazi szépség belülről fakad.Szóval kitartás !
én 18/L ő 20/F
Én speciel a barátnőmet eddig 1* láttam kisminkelve , akkor is egy másik csaj eröltette rá a sminket .
Nekem nem hiányzik .
Legalább nem egy másik arcú nő mellett kelek fel mint aki mellett lefeküdtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!