Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan pasik, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan pasik, akik nem az agyonsminkelt, diszkóp*csákra buknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 16 éves lány vagyok és sajnos az a tapasztalatom, hogy a korombeli lányok állandóan diszkóba járnak, egyáltalán nem művelődnek, nem is tanulnak, ráadásul a legtöbben úgy öltöznek, mint egy utcasarki. Én nem sminkelem magam, nem piálok, nem is dohányzom, szeretek olvasni és elmélkedni a világ dolgain. Ezért majdnem mindenhonnan ki vagyok közösítve és nem nagyon akarnak megtalálni azok a korombeli fiúk sem, akik hasonló észjárásúak. Kezdem elveszteni a hitem, abban, hogy van még ilyen.

2010. dec. 16. 00:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

még vagyunk :P hangsúlyos a még :P gyorsan szerezz be 1et :P

19F

2010. dec. 16. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azért tűnik úgy, hogy sokan buknak rájuk mert egy két numerára tökéletesek és ezzel sokan élnek is.

21F

2010. dec. 16. 13:28
 13/20 anonim válasza:
vannak bizony:) sőt még a korosztályodból is....én is 16vagyok és nemigazán a plázap*csákra bukok, pedig van életem és nem vagyok egy otthonülős fajta
2010. dec. 16. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
attól, h magolsz éjjel nappal nem leszel okosabb, és nem lesz munkahelyed -.- ennyi idősen már rég felfoghattad volna.
2010. dec. 16. 15:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Annyira jó, hogy ezen az oldalon az összes pasi azt szajkózza, hogy neki nem a ribancok kellenek, hanem a normális csajok, stb. Még el is hiszem. Aztán kimegyek az utcára és mit látok? Az összes ribancnak van pasija, nekünk, normálisabbaknak meg sosem jön össze semmi ...
2010. dec. 16. 19:01
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
Az is ugyanolyan jó, hogy ezen az oldalon minden nő azt szajkózza, hogy neki normális férfi kell:)
2010. dec. 16. 20:12
 17/20 anonim ***** válasza:
nem, az a jó, h ezen az oldalon mindenki olyan h.lye, h akinek igaza van lepontozzák xD annyira szánalmas ez kérdező, na ez minősít téged.
2010. dec. 16. 22:45
 18/20 anonim ***** válasza:

22.45

ha a kérdező pontoz az nem is látszódik te idióta.

2010. dec. 17. 09:40
 19/20 anonim ***** válasza:
látszódik te idióta...-.- de gáz vagy istenem
2010. dec. 17. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:

10.06

nem látszik. :)

2010. dec. 17. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!