Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Miért csak az agyonsmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért csak az agyonsminkelt ripacsoknak udvaroltok?

Figyelt kérdés
Pl. nálunk is van egy csaj, aki 20 kilót fogyna, ha lemosná a pofájáról a sminket,és őt mindenki előreengedi, meg udvarol neki, pedig semmi agya... a normális lányokon meg átnéztek...
2014. jún. 4. 21:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

1) Sajnálom hogy megerőszakoltak de semmi köze a témahoz.

2) "pofájaról","semmi agya".. Ki a f** vagy te hogy így beszélsz mas emberekről? Akár szimpatikus akár nem.

3) Általánosítasz

4) "Nem tudok bízni a fiúkban"..Akkor ők hogy bízzanak benned?

És még te nevezed magad normálisnak? MI alapján?

Taszító a mentalitásod.

18/F

2014. jún. 4. 21:35
 12/29 anonim ***** válasza:
*sajnálom hogy majdem megerőszakoltak
2014. jún. 4. 21:36
 13/29 A kérdező kommentje:

1. A saját családtagom volt.

2. Nem volt vele semmi bajom, de miután a buszon tök hangosan ordibált nekem, hogy hogy nézek ki, meg az üzenetek, amiket küldözget nekem....

3. Még nem tapasztaltam pozitív élményt fiúkkal

2014. jún. 4. 21:42
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

#11-es neked meg taszító a tajparaszt hozzáállásod.

Rátérve az eredeti témára:

Azért engedik előre, meg bókolnak nekik, mert k*rvásabban néznek ki (kanos nemzedékből áll a világ) és könnyűvérűeknek tűnnek. Na meg ha ráadásul még az az igazi szőke is... Aki nem tudja mennyi 2*3.

Én kimondottan utálom az ilyen agyonsmikelt "nőket".

Akinek nem tetszik pontozzon le (...mintha bárkit meghatnának a pontozások), úgysem járok ide csak a gy*kereken röhögni :D

2014. jún. 4. 21:43
 15/29 anonim ***** válasza:

Miért is lennék tajparaszt? Hidd el hogy nalam udvariasabbat keveset találsz.

Ez a kérdés amelyben egy normálisnak közel sem nevezhető,de önmagával enyhén eltelt lány a saját sikertelenségét a fiúkra és más lanyokra próbálja hárítani általánosítással és kivagyi stílussal keverve,nagyon felb*sz.

Inkább választok egy buta,agyonsminkelt cicababát ha ilyenrk a "normális" lányok.

2014. jún. 4. 21:48
 16/29 A kérdező kommentje:
Már bocs, de egyáltalán nem vagyok eltelve magamtól, mert utálom magamat. Ahogy kinézek... mindent elrontok, amibe belekezdek, és az osztálytársaim is nap, mint nap bántalmaznak fizikálisan és mentálisan
2014. jún. 4. 21:53
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

Wow, mekkora megkeseredett nőnek kell lenned, hogy a nőtársaidról így beszélj?

Nőként pont, hogy támogatnod és szeretned kellene a többi nőt, nem pedig a férfi figyelemért versenyezni velük, és elhordani őket mindennek, ha te azt nem kapod meg.

Csodálkozol, hogy nem udvarol neked senki? Hát egy hisztis, nőtársait bántó, utálkozó kis ripacs vagy.

Egy normális lány nem ott kezdődik, hogy szidja a többi nőt.

2014. jún. 4. 21:53
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem a nőket szidom, hanem azokat akik minden nőiességüket elvesztik, hogy egy fiútömeg udvaroljon nekik... most szerinted nem undorító, hogy úgy isznak, mint a fiúk?
2014. jún. 4. 21:57
 19/29 anonim ***** válasza:

Talán kezdhetted volna ezzel és akkor sok mindent megelőzhettél volna..

Amíg utálod magad,antiszoc vagy és sikertelen addig ne számíts semmire. Ki akar olyan tarsat aki lehúzza? Neked se kéne ilyen pasi.

És nem ettől leszel "normális"

A kommentjeid alapjan neked pszichológus kéne.

2014. jún. 4. 21:59
 20/29 A kérdező kommentje:
Menj át olyan dolgokon, mint én, és utána szidj...
2014. jún. 4. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!