Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem illett volna szólnia, hogy újra összejön a volt barátnőjével?
2 hete kb. rám írt egy srác a suliból,hogy szeretne jobban megismerni,stb. Elmentünk randizni.Már első találkozáskor 5 órát beszélgettünk. Utána egész héten együtt voltunk,mindennap találkoztunk. Azon a hétvégén volt egy buli,ahol egész este csókolóztunk és úgy viselkedtünk,mint akik együtt vannak. A gond az egészben csak az volt,hogy az első nagy szerelmével ezek előtt kb 2 hete szakítottak,és a srác még nagyon szerette a lányt,meg a csaj is nagyon tepert még utána..Szóval a bulis este után írt nekem a srác,hogy ő nem akar ebbe a kapcsolatba belemenekülni,mert ő még a volt barátnőjét szereti(ezt én is mondtam neki),és kell neki pár hét,hogy elfelejtse,utána velem szívesen újrakezdené..Jó,gondoltam,akkor ezt a srácot el is felejthetem..:D
Aztán másnap már írt,hogy találkozzunk,mert hiányzom neki,meg menjek el filmezni hozzá..Elmentem múlt héten filmezni,nem történt semmi,csak filmeztünk. Aztán másnap írt,hogy mit csináltam volna,ha rám mászott volna vagy elkezdett volna csókolgatni?Mondtam,hogy addig nem engednék ilyet,amíg nincs túl az exén..Erre azt mondta,hogy amikor velem már nem is gondol rá,meg már amúgy is alig jut eszébe..
Aztán innentől nem beszéltünk semmit. Ez volt 1 hete. Egész hétvégén néztem,hogy mikor lesz fent neten,hogy írjak neki,de nem volt fent..Gondolom a lánnyal találkoztak,mert a családjaik jóba vannak és hétvégente néha együtt vannak..
Aztán tegnap este látom,hogy újra kapcsolatban vannak..Kicsit azért szarul esett..De szerencsére nem lettem szerelmes a fiúba,mert tudtam,hogy ez lesz a vége,de azért hozzászoktam,hogy megint fontos voltam valakinek és foglalkoztak velem..Erre meg szó nélkül eltűnt..Jó,persze,nem tartozik nekem semmi magyarázattal meg nem is érdekelnek a részletek,de legalább annyit írt volna,hogy ˝bocs csajszi,de felejtsük el a dolgokat,újrapróbálom a volt nőmmel.˝
Csak szerintem volt ez így köcsögség részéről?
Most már megint töltögetik fel a közös képeket,hogy szerelmemmel meg forever meg minden sz@rság..Szerintem a nyarat kihúzzák együtt,mert egész nyáron együtt lesznek..De aztán jön megint a suli és a csaj megint elmegy bulizni srácokkal..Akkor kezdődnek megint a bukkanók..
Szerintetek,ha megint szakítanak,a srác fel fog engem keresni?
16L
Sajnálom a helyzetedet. Korrekt, rendes lány lehetsz. Nem érdemelted meg ezt. De azért tudnod kell valamit: a szerelem ilyen, zabolátlan, kiszámíthatatlan. Remélem megtalálod a szerelmedet, aki majd nagyon szeret!
Egy srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!