Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán bevertem, lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Ma ugrattam DTM-el és talán bevertem a vázba, vagy a kerékbe a tökömet, de nincs semmi nyoma, csak a combomtól kb 6-9 centire van egy véraláfutásos kb 1 centi átmérőjű nyom, de esésnél nem fájt a tököm utána se, most se, akkor valószínűleg nem találta el???#beverés #ugrás közben
2014. jún. 3. 19:06
2/7 A kérdező kommentje:
Most én tegyek róla, hogy csúszik a pedál???
És mellesleg normális válaszokat várok....köszi!
2014. jún. 3. 19:13
3/7 anonim válasza:
Ilyen egy bal_faszt:D
Meg van még a ***** vagy már lerohadt?:DDD
4/7 anonim válasza:
Ha nem fáj, nem valószínű hogy bármi baja lenne. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Miért csak 12 éves nokedlikkel van teli az oldal, utolsó ment a zöld pacsi! :)
2014. jún. 3. 19:19
6/7 anonim válasza:
ha nem fáj,lüktet stb akkor nem
ha elalálta volna arra emlékeznél az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!