Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyit szoktátok verni? és Meddig egészséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves vagyok és a heti egy általában meg van ritka az hogy nem.És nem tudom hogy ez egészséges-e?
A válaszokat előre is köszönöm
2014. jún. 3. 13:55
11/19 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt nektek mi a véleményetek
2014. jún. 3. 16:21
12/19 anonim válasza:
ha naponta kivânja 1fiu,naponta kiveri.nincs megszaava.az jôn magâtôl,
13/19 anonim válasza:
ha naponta kivânja 1fiu,naponta kiveri.nincs megszaava.az jôn magâtôl,èn pl.naponta.18vok.
14/19 anonim válasza:
Napi 4 maximum, nekem ha több volt, azután már fájt.
15/19 anonim válasza:
Napi 4 nekem eddig csak 1x volt, de az is szex volt, de már ott is éreztem, hogy 4-re le akar esni :D Öcse, szerintem ha jól esik akkor a heti 1 az oké, de találj mihamarább egy kedves barátnőt.
16/19 anonim válasza:
Én általában 1-2 hetente szoktam csinálni.
17/19 anonim válasza:
vannak olyan sràcok,akik mindèg kivânjâk a szexet.az napoñta1x2x kiveri.De akinek kevesebb is elèg, mèrt lenne az baj?nem?
18/19 anonim válasza:
én is gyötröm a farkam átlagosan napi 2x, de ink jó csaj ölelése kellene amúgy.
19/19 anonim válasza:
Én mindennap kiverem(valamikor 1-szer,valamikor 2-szer),mert jól esik! De ha neked 1 héten 1-szer az sem baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!