Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen belsővel kell rendelkezzen az a pasi, aki nem barát kategóriába tartozik nektek, hanem azért azon "túl"?
Sokan írják , hogy a belső sokat számít, ami valóban igaz is! De milyen belső tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak a pasinak, akire azt mondjátok, hogy nem csak egy barát kategória? hogyan kell beszélnie, hogyan bánjon veletek, stb...
Kort is
Elfoglalt ember vagy, hajnalban a gép elött :D
Ez jó, gondolom az egész napos plázázás után ez a levezetés :D
Bunkó vagyok lehet, de sikeres minden területen.
"Építés" egy álmodozó plázacicától, köszi nem kérem...
1. Nem vagyok plázacica, bár nálunk a plázában van a könyvesbolt, szóval lehet, hogy mégis ;)
2. Még mindig okosabb vagyok nálad, mert bennem van annyi tartás, hogy nem adom fel saját magam olyan emberek miatt, akik még csak meg sem becsülnek.
3. Igencsak kifogytak az érveid, hozzászólásról hozzászólásra esik a szellemi színvonalad.
4. Miért kellene nekem helyrehozni, amit a "mai" nők elcsesztek benned, meg akárkiben? Ki vagyok én, hogy bárki lelkivilágát építgessem?
Ez lemaradt:
5. Te abban méred a sikert, hogy a saját gerinced összeroppantása után hány csajt tudsz meghúzni, én abban, hogy mindeddig önmagam maradhattam a csalódásaim ellenére.
Ki kérte hogy hozz helyre bármit is?
Az értelmi szinvonalad ne emlegesd, a semmiről jobb nem beszélni.
Könyvet a hozzád hasonló még a kirakatban is ritkán lát.
Rinyálsz hogy nem találsz rendes pasit, nem csoda veled még a bunkók is csak részegen állnak szóba, rendes pasinak szinvovalon aluli vagy.
Kedves Kérdező! :)
Örülök, hogy ráérsz... de ezt tényleg nehéz megfogalmazni, meg valóban mindenki másképp látja. :)
Még talán annyit, hogy a partnerem éreztesse, hogy szeret, törődjön velem. A lelkemmel.(persze minden oda-vissza működik)
Eső voltam.
Jó éjt. :)
Kicsit szánalmas,ahogy hitegeted magad. :D Nem szeret senki igaz? :( Ezért kell itt bizonygatnod,hogy te milyen jó nő vagy...
Undorító ez a viselkedés. Bottal nem piszkálnálak meg.
Változz kicsit! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!