Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön apám egyik haverja, mit csináljak?
Nem lenne jó ötlet, amúgy meg max. üríteni kellenél neki.
Tipikus hülyíthető "friss hús" leszel. :)
Visszaforditva kicsit , 38 eves pasi vagyok, 10 eve elettarsam van ,de egy baratom 23 eves lanya evek ota nagyon tetszik . Nem,nem akarok tole semmit (azaz ugy erzem,hogy nem lenne helyes barmi tobb is) ,de nagyon kivancsi vagyok ,hogy mit gondol a helyzetrol,hasonloan szimpatikus lennek-e neki. Amikor kettesben vagyunk valahol (sok olyan helyzet adodik ) latvanyosan zavarban van, bucsuzkodasnal tobbszor visszanez meg mielott beszall az autojaba , aggodalmaskodik,hogy vajon a parom mit szol,hogy vele beszelgettem (pl. Egy uzletben ha osszefutunk) .
Termeszetesen konkretan rakerdezni nem merek ,mert ha tevedek az nagyon ciki ,de ha jol gondolom es en is "bejovok" neki,akkor allit csak nagy dilemma ele az elet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!