Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen belsővel kell rendelkezzen az a pasi, aki nem barát kategóriába tartozik nektek, hanem azért azon "túl"?
Sokan írják , hogy a belső sokat számít, ami valóban igaz is! De milyen belső tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak a pasinak, akire azt mondjátok, hogy nem csak egy barát kategória? hogyan kell beszélnie, hogyan bánjon veletek, stb...
Kort is
Itt minden le van írva: [link]
Azt hiszem, még egy darabig várni kell az érzelmes hercegemre, mert nagyon kicsi kisebbségben vannak.
Határozott, van önbizalma, vállalja önmagáért a felelősséget, levált a szüleitől érzelmileg, nem anyuci pici fia, önálló döntései vannak, nem kell állandóan buzerálni, fel lehet rá nézni, lehet tisztelni, vannak céljai és tesz is értük, képes küzdeni, rugalmas, intelligens, elfogadó. Ha mindez megvan akkor egy álomférfi számomra.
23N
# 13:
Köbö ez kell valóban minden nőnek. Akinek mégsem, ott valószínű, hogy valami nem stimmel a buciban.
Ha megfigyelitek, akik itt siránkoznak, hogy egyedül vannak; azokból az emberekből pont ezek a tulajdonságok hiányoznak.
12-es vannak érzelmes rendes pasik, amíg a mai nők ki nem írtják ezt belőlük. Mert csak csalódás éri a rendes pasikat, én is az vagyok és sokat szenvedtem miatta.
Amíg meg nem tanultam hogy ne mutassam ki, mert a bunkó nemtörődöm pasira rákattannak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!