Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 18 évesen semmi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 18 évesen semmi esélyem párkapcsolatra, később még lehet?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ocsmány és az igényeim sem magasak de egyszerűen szinte egy lányt sem ismerek akivel el tudnék képzelni kapcsolatot.(pedig ismerek parat)

Egy van aki tetszik de ő meg kiismerhetetlenül viselkedik szóval ebből se lesz semmi.

Azért aggasztó mert elvileg ebben a korban minden 2. lánynak tetszenie kéne..

18/F

2014. jún. 2. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden megtörténhet, még lottót is nyerhetsz.
2014. jún. 2. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond. picit idősebb korban lehet, másképp lesz, te is komolyabb leszel akkor és a lányok is. simán megváltozhat ez!
2014. jún. 2. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
A Skandit merem ajánlani! És igen még baromi sok párkapcsolatod lehet...
2014. jún. 2. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt írod, nincs nagy igényed, utána meg, azt h nincs egy lány se akivel el tudnád képzelni. Tehát mindenkiben találsz olyat, ami neked nem tetszik. Ne válogass ennyit. Kicsi hiba, nem hiba.
2014. jún. 2. 16:13
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem keresek és nem is találok bennük hibat. Egyszerűen nem tudnak érdekelni.

Aki tetszene annak is vannak hibái..

2014. jún. 2. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is ezt hittem a te korodban, aztán eltelt 8 év, túl lettem jó pár randin és ismerkedésen, megismertem kb 2500 embert, és mégse lett senkim.
2014. jún. 2. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi hiba nem hiba... Remélem akik így vélekednek nem agysebészek, vagy autószerelők!
2014. jún. 2. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha gazdag leszel, persze.
2014. jún. 2. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára!
2014. jún. 2. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:

6-ossal egyetértek.

Amikor annyi idős voltam mint Te,hasonlóan naivan gondoltam,hogy á később biztosan lesz,aztán most hogy lassan 23 leszek,már látom hogy ez csak mese.Már úgy vagyok vele,hogy úgysem kellek egy nőnek sem,így minek törjem magam,hogy újabb felesleges 8 évem legyen,amiben megpróbáltam minden tőlem telhetőt,és semmi lett az eredménye?Megéri a szélmalomharc?

22/F

2014. jún. 2. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!