Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nagyon magas lánynak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon magas lánynak csak akkor van esélye, ha vékony?

Figyelt kérdés
181 cm vagyok és 73 kg (a méreteim: 96-72-99). Csinosan öltözködöm, sokan mondják, hogy nagyon szép az arcom, hajam,. Ha modellalakom lenne több esélyem lenne?
2014. jún. 2. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez így nekem is igen jól hangzik, látatlanban sem hinném, hogy fogynod kéne (bár persze ha mutatnál képet, az ettől függetlenül jó lenne). Ez leginkább tényleg csak attól függ, kit találsz meg magadnak. Én pl. magam is 183 cm vagyok, és mindig is a hozzám hasonlóan magas lányokat preferáltam - és soha nem értettem az olyan párosokat, hogy égimeszelő srác és Törpilla... :P
2014. jún. 2. 00:09
 12/16 anonim ***** válasza:

en ha odamennek egy idegenhez az utcan

mibe hogy elzavarna? vagy valami perverznek nezne? lehet ezert nem

mennek oda

2014. jún. 2. 00:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetsz vészes.Ismerek olyan lányt,aki 174 centi és 71 kiló és nem kövér.Szerintem ne görcsölj azon,hogy milyen az alakod.Szerintem csak azért nincs legfeljebb barátod,mert nagyon sok férfi nem igazán mer odamenni egy magas lányhoz.Manapság már bele van magyarázva a fiatalok fejébe,hogy a lánynak alacsonyabbnak kell lennie és pont ezért sok férfi még ha ugyanolyan magas,akkor sem mer kezdeményezni,mert beszari és azt hiszi,hogy le lesz koptatva.

Én 180 centi magas vagyok,de bevallom őszintén,hogy én se nagyon merek kezdeményezni magas lányoknál.Egyszer fordult elő ilyen és akkor is csak azért,mert este volt és a lány ült,én meg nem láttam,hogy olyan magas,mint én.

2014. jún. 2. 00:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak a magasságod a szokatlan. Ha 170 cm alatti lennél, arányosan kevesebb testsúllyal, akkor többen mernének megközelíteni téged. Nem hiszem, hogy el lennél veszve, de szerintem inkább 20 éves korodtól leszel jobban megbecsülve. Amikor te már nő leszel, a fiúk pedig (remélhetőleg) férfiak.
2014. jún. 2. 00:22
 15/16 anonim ***** válasza:
A csinos lányoknak több esélye van, persze. :) Nem kell modellalkat, de pár kg lemehetne.
2014. jún. 2. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy centivel vagyok magasabb, kg ugyanaz, de mások a méreteim de nagyon szeretnék olyat, mint a tiéd, így azt hiszem neked totál felesleg a fogyókúra, sőt nem is szabad fogyókúrázni max diétázni. Inkább mozogj sokat, hogy szép alakod legyen. Szóval ezek alapján azt mondanám, hogy simán sok a beszari srác. Hozzám se jöttek oda sose. Általános, középsuli alatt mindig közölték velem, hogy egy ilyen létra/zsiráf/égimeszelő/nyakiglábbal nem kezdenek. Egyetemen meg én volt a sztár az égigérő lábaimmal, mert jól tudtam mutogatni. Tényleg istenien jó lábaim vannak és a magas lányok egyik legnagyobb fegyvere. Még nem igen találkoztam olyan fiúval, aki ne azzal kezdte volna, hogy oda van a hosszú combjaimért. Nekem nem igazán van mellem (83) így maradnak a lábaim és a fenekem. Neked mellben sincs problémád. Szóval maradj csinos, ápolt és igényes és majd jönnek a pasik. Alig bírod majd levakarni őket. Sőt ha van bátorságod simán menj oda a kiszemelt sráchoz, legfeljebb nemet mond. Nagyügy. Nem tudja mit veszített! Szóval kitartás, eljön a még a te időd! :)

24 N

2014. jún. 2. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!