Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 190cm magas, vékony testalkatú fiú eleve esélytelen a lányoknál?
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 17:19
2/13 A kérdező kommentje:
mert az "izmosabb"fiúk jönnek be nekik.mindegy,ha alacsony,csak izmos legyen,az a lényeges.
2014. máj. 29. 17:26
4/13 anonim válasza:
Az ilyen hozzáállású fiúk az esélytelenek. Változtass ezen.
F vagyok, de higgy nekem.
5/13 anonim válasza:
Nem is vesztesz semmit az ilyen típusú lányokkal :)
A kisugárzásod és a jellemed, a beszélőkéd tesz jó pasivá nem az izom.
6/13 anonim válasza:
Tényleg nem az izom tesz jó pasivá.
Én például nem szeretem a NAGYON izmos kigyurt férfiakat.
7/13 anonim válasza:
Már a másik kérdésednél is leírtam, hogy két adat alapján nem lesz valaki esélyes, vagy esélytelen. Ha úgy gondolod, hogy emiatt a két tulajdonságod miatt nem kellesz senkinek, akkor most szólok, hogy nem ebben van a probléma, hanem a fejedben.
8/13 anonim válasza:
Öreg, ha 170cm-es törpe lennél, akkor megértenem, hogy itt sírsz, hogy nincs nőd?! De 190-el?? Örülj, hogy nem lettél mélynövésű, mert akkor a mostanihoz képest harmatnyi esélyed sem lenne, ezt egy 170cm-es nők szemében alacsony és így esélytelen férfi mondja. Vannak akik sokkal rosszabbul jártak mint Te.
9/13 anonim válasza:
6.vagyok
A 170 cm se alacsony.
A százkilencven meg már egy égimeszelő.
10/13 A kérdező kommentje:
Ti komolyan elhiszitek,hogy a 190cm jobb,mint a 170?ugyan mar
nem egy lannyal beszeltem itt is,a 180centiseket leszamitva mind az alacsonyabbat valasztotta volna.es valljuk be,az alacsony lanyok vonzobbak es nekik szinten vonzo,izmos,aranyos 185 alatti fiu kell.nem veletlen latom az osszes valahogy is kinezo lanyt ilyen sraccal.vagy ti vekony zsirafokkal?
2014. máj. 29. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!